Στηρίζει Γκατούζο ο Πίρλο

Στηρίζει Γκατούζο ο Πίρλο

Στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη του, στέκεται με δηλώσεις του ο Αντρέα Πίρλο

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται υπό πίεση το τελευταίο διάστημα, λόγω της μέτριας αγωνιστικής εικόνας των «ροσονέρι». Η Μίλαν επικράτησε της Σαμπντόρια με 3-2 την Κυριακή, ωστόσο για ακόμη μία φορά δεν έπεισε με την απόδοση της, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η κριτική στην ομάδα και στο πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού.

Ο πρώτην συμπαίκτης του στη Μίλαν και την εθνική Ιταλίας Αντρέα Πίρλο, μίλησε στην «Gazzeta Dello Sport», τονίζοντας ότι δεν γίνεται να ζητάει ο κόσμος από τον Γκατούζο να κερδίζει κάθε παιχνίδι, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία για την φετινή πορεία της Μίλαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Τι θέλουν από τον Γκατούζο; Να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι; Παρακολούθησα τον αγώνα της Μίλαν με την Σαμπντόρια και είδα μια ομάδα ικανή να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ έχει έναν αγώνα λιγότερο, που αν τον κερδίσει μπορεί να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία».

«Δεν γίνεται να έχεις τόσο υψηλές απαιτήσεις από μία νεανική ομάδα. Ο βασικός στόχος της ομάδας, είναι κερδίσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να το πετύχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ