Ίντερ – Ουντινέζε 1-0

Ίντερ – Ουντινέζε 1-0

Άλλο ένα γκολ του Μάουρο Ικάρντι, άλλη μια νίκη της Ίντερ, αυτή τη φορά επί της Ουντινέζε (1-0), με τους νερατζούρι να πλησιάζουν στο -3 από τη δεύτερη Νάπολι.

Το ματς της Ίντερ κόντρα στην Ουντινέζε στο Μεάτσα ήταν εξ’ ορισμού επικίνδυνο, καθώς οι νερατζούρι έπρεπε να ξεπεράσουν το σοκ της… αυτοκτονίας κόντρα στην Αϊντχόφεν που τους κόστισε τον αποκλεισμό από το Champions League.

Η παίκτες του Σπαλέτι λοιπόν δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό και το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση. Στο δεύτερο μέρος ο Ικάρντι ήταν αυτός που πάλευε για να ξελασπώσει την ομάδα του αλλά στο 66’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ευτυχώς για τους γηπεδούχους δεν έκανε το ίδιο και στο 76’, όταν ο διαιτητής μέσω VAR καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΄Ιντερ και ο Αργεντινός επιθετικός ευστόχησε για το 1-0 πετυχαίνοντας το 9ο του γκολ στο Campionato. Πέτυχε μάλιστα άλλο ένα στο 90’ αλλά είδε τον διαιτητή Αμπίσο, να του το ακυρώνει ως οφσάιντ, μια απόφαση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Τέλος καλό όλα καλά για τους Μιλανέζους όμως που έκαναν το καθήκον τους έστω και δύσκολα και συνέχισαν να βρίσκονται στο κατόπι της 2ης Νάπολι που βρίσκεται στο +3 από αυτούς αλλά με ματς λιγότερο, ενώ η Ουντινέζε μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ