Τοροσίδης : Βρίσκεται ανάμεσα στους θρύλους της Serie A

Τοροσίδης : Βρίσκεται ανάμεσα στους θρύλους της Serie A

Μεγάλη διάκριση για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τους παίκτες που κατέχουν τα περισσότερα τρόπαια στη Serie A

Σπουδαία διάκριση για τον Βασίλη Τοροσίδη, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις τροπαίων στη Serie A.

Η θητεία του στους Ερυθρόλευκους του έδωσε πολλούς τίτλους και η Corriere Dello Sport, τον έχει ανάμεσα στους κορυφαίους του ιταλικού πρωταθλήματος αναφορικά με την κατάκτηση τίτλων.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος μπακ έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται πίσω μόνο από τρεις παίκτες στη σχετική λίστα.

Ο λόγος για τους Μπουφόν, Μάντζουκιτς και Λιχτστάινερ. Ο τερματοφύλακας της Βέκια Σενιόρα μετράει 8 κατακτήσεις. Ο Ελβετός έχει επτά πρωταθλήματα στην Ιταλία και ένα στη χώρα του ενώ ο 31χρονος επιθετικός τρεις κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην Κροατία, δύο στη Γερμανία και δύο στην Ιταλία.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μετακόμισε στον Ολυμπιακό το 2007 από την Ξάνθη και φόρεσε τη φανέλα των Ερυθρόλευκων πέντε χρόνια. Στην ομάδα του Πειραιά μέτρησε 184 συμμετοχές 17 γκολ και 20 ασίστ. Έπειτα πήγε για μία τριετία στη Ρόμα (2013-16) και τώρα φοράει τη φανέλα της Μπολόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ