Αλέγκρι για Μπονούτσι: «Εκφράστηκε λανθασμένα, αλλά κατάλαβε το λάθος»

Αλέγκρι για Μπονούτσι: «Εκφράστηκε λανθασμένα, αλλά κατάλαβε το λάθος»

Στο πλευρό του Λεονάρντο Μπονούτσι στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά τον χαμό που έχει προκληθεί από τα σχόλια του 31χρονου για τον Κεν, τονίζοντας πως ο Ιταλός αμυντικός έχει καταλάβει το λάθος του.

Σάλος έχει ξεσπάσει από τα σχόλια του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος μετά τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ματς της Γιουβέντους με την Καλιαρι για τον Κεν, έκανε λόγο για πρόκληση του 19χρονου προς την αντίπαλη κερκίδα.

Η τοποθέτηση του αμυντικού των «μπιανονέρι» προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από τον κόσμο του αθλητισμού, με ποδοσφαιριστές που έχουν βιώσει στο… πετσί τους τον ρατσισμό να απαντούν με ειρωνικό τρόπο στις δηλώσεις του 31χρονου.

Ο ίδιος, βλέποντας τον χαμό που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του έσπευσε να δικαιολογήσει τη θέση του, υποστηρίζοντας πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν. Πάντως, στο πλευρό του αμυντικού της Γιουβέντους στάθηκε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος τόνισε πως ο Μπονούτσι έχει καταλάβει το λάθος του.

«Ο Λεονάρντο πάνω στην ένταση αμέσως μετά το ματς εκφράστηκε πολύ λάθος, αλλά το κατάλαβε και απολογήθηκε. Είναι ξεκάθαρο αυτό… Ο ρατσισμός δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να δικαιολογείται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ