Δεν αλλάζουν στάση οι οπαδοί της Ίντερ για Ικάρντι: «Ούτε βήμα πίσω»

Δεν αλλάζουν στάση οι οπαδοί της Ίντερ για Ικάρντι: «Ούτε βήμα πίσω»

Απαρέγκλιτη παραμένει η στάση των οπαδών της Ίντερ σχετικά με την επιστροφή του Μάουρο Ικάρντι στην ομάδα.

Σε ανοικτό πόλεμο με τον Μάουρο Ικάρντι εξακολουθούν να βρίσκονται οι οπαδοί της Ίντερ. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αργεντινός επέστρεψε στο βασικό σχήμα των «νερατζούρι» για το ματς με τη Τζένοα, όμως εξαιτίας της συμπεριφοράς του τους τελευταίους μήνες παραμένει κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας.

Πλέον, ο Αργεντινός ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από διάστημα δυο μηνών στο Σαν Σίρο, όμως ο κόσμος του συλλόγου αποφάσισε να του υπενθυμίσει πως εξακολουθεί να μην είναι καλοδεχούμενος.

Μέσω ανακοίνωσης, η Curva Nord προέβη σε νέα επίθεση προς τον Ικάρντι, τονίζοντας πως οι οργανωμένοι δεν θα κάνουν ούτε βήμα πίσω όσον αφορά την αρχική τους στάση.

«Ενόψει της αυριανής σημαντικής αναμέτρησης, επαναλαμβάνουμε τη  θέση της Curva Nord. Δεν είμαστε εμείς που θα καθορίσουμε τη στάση του συνόλου των οπαδών της Ίντερ, αλλά δεν θα κάνουμε βήμα πίσω με τον Ικάρντι. Δεν μπορεί να έχει μέλλον στην Ίντερ.

Με το να αρνείται να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ επικαλούμενος ηλίθιες δικαιολογίες, έσκαψε το λάκκο του. Εκφράσαμε τα συναισθήματά μας τόσο στο προπονητικό κέντρο, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τζένοα, και θα συνεχίσουμε να τα εκφράζουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ