Αποθέωσε και υποκλίθηκε σε Ντε Ρόσι ο Μανωλάς (pic)

Αποθέωσε και υποκλίθηκε σε Ντε Ρόσι ο Μανωλάς (pic)

Ο Κώστας Μανωλάς δεν θα μπορούσε να μην πει και αυτός το δικό του αντίο στον καλό του φίλο και απερχόμενο αρχηγό τα Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ολοκληρώνεται το τέλος μιας εποχής για τη Ρόμα. Μετά τον εμβληματικό αρχηγό, Φρατζέσκο Τόττι που αποσύρθηκε με τιμές από την ομάδα της καρδιάς του το καλοκαίρι του 2017, η φετινή θα είναι και η τελευταία σεζόν του υπαρχηγού Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο Ντε Ρόσι υπήρξε και αυτός πιστός υπηρέτης της Ρόμα, μοναδικής ομάδας στην καριέρα του από το 2002 μέχρι και σήμερα έχοντας συνολικά 615 συμμετοχές για τους τζιαλορόσι.

Ο 35χρονος αμυντικός χαφ υπήρξε και ο συγκάτοικος του Κώστα Μανωλά για το μεγαλύτερο διάστημα της θητείας του Έλληνα αμυντικού στην ιταλική ομάδα. Ο Μανωλάς αναγνωρίζοντας το επίπεδο της προσφοράς αλλά και της βοήθειας που του προσέφερε προσωπικά στα πρώτα δύσκολα βήματα, τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Ένας αρχηγός μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο! Αληθινός πρωταθλητής!! Σε ευχαριστώ για όλα Ντανιέλε ήταν τιμή για μένα να μοιράζομαι τα αποδυτήρια για 5 χρόνια με σένα!! Θα λείψεις σε όλους! Δημοσιεύω τη φωτογραφία της πιο ωραίας βραδιάς μας με τη φανέλα της Ρόμα! Σε αγαπώ αρχηγέ»!

Ο Μανωλάς άλλωστε είναι πλέον από το 2014 στη Ρόμα και μαζί με τον Φλορένσι (από το 2012) είναι οι δύο παλιοσειρές την ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας και πλέον θα επιφορτιστούν αυτοί με τα καθήκοντα του Ντε Ρόσι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Un capitano dentro e fuori dal campo! campione vero !! Grazie di tutto Daniele e stato un onore condividere lo spogliatoio per 5 anni con te !! Mancherai a tutti! 😘😘😢! Metto la foto di più bella serata nostra con la maglia de la Roma! Te voglio bene capitano!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ