Κοντά στην Σαμπντόρια ο Μπεν Αρφά

Κοντά στην Σαμπντόρια ο Μπεν Αρφά

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά έχει μείνει ελεύθερος από την Ρεν και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Γάλλο να είναι κοντά στην Σαμπντόρια.

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά έπειτα από μια αρκετά καλή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεν πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όντας σε αναζήτηση νέου συλλόγου.

Μία από τις ομάδες που φαίνεται πως έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού είναι η Σαμπντόρια που ψάχνει έναν παίκτη με εμπειρία για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από την ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών εξελίσσονται πολύ καλά, με την τελική συμφωνία να πλησιάζει, ενώ μάλιστα υπήρξε και συνάντηση του Μπεν Αρφά με ανθρώπους της ομάδας από τη Γένοβα ύστερα από το φιλικό κόντρα στην Μονακό.

Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε αν ο 32χρονος παίκτης θα μετακομίσει στην Ιταλία, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Να θυμίσουμε πως Γάλλος αγωνίστηκε πέρυσι σε συνολικά 41 παιχνίδια (πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League) έχοντας πετύχει 9 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ