Μπαλοτέλι: «Δεν φοβάμαι το ενδεχόμενο να αποτύχω πάλι»

Μπαλοτέλι: «Δεν φοβάμαι το ενδεχόμενο να αποτύχω πάλι»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στο ιταλικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2016 και έδειξε έτοιμος για το νέο του ξεκίνημα με την Μπρέσια.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στην Μπρέσια και τη Serie A, αποδεχόμενος την πρόταση της «νεοφώτιστης» ομάδας. Ο ιταλικός σύλλογος επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία έπειτα από το 2011 και φιλοδοξεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής με την απόκτηση του «Super Mario».

Ο 29χρονος απέρριψε μεγάλη πρόταση της Φλαμένγκο και προτίμησε την Μπρέσια, καθώς στοχεύει κιόλας να επιστρέψει στο ρόστερ της Εθνικής Ιταλίας για το Euro 2020. Παράλληλα, έκανε και ένα γενικότερο σχόλιο για τα ρατσιστικά φαινόμενα στα ιταλικά γήπεδα, τα οποία εύχεται να απαλειφθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαλοτέλι:

«Δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω την Μπρέσια. Όταν ήρθε η πρόταση της, δε σκέφτηκα τίποτα άλλο. Αν φοβάμαι το ενδεχόμενο να αποτύχω και εδώ; Όχι. Καθόλου. Ο στόχος είναι να βοηθήσουμε την Μπρέσια να μεγαλώσει. Είμαι καλά, είμαι ήρεμος, δε νιώθω πίεση. Ο στόχος μου είναι να βρίσκομαι στην αποστολή της Ιταλίας για το Euro 2020.

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρω ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από αυτό που άφησα, να βρω μια Serie A στην οποία δε θα υπάρχουν περιστατικά ρατσισμού, όπως συνέβαινε πριν χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ