Ίντερ – Ρόμα 0-0

Ίντερ – Ρόμα 0-0

Μία εβδομάδα άντεξε στην κορυφή της Serie A η Ίντερ που «κόλλησε» στο 0-0 με την Ρόμα στο Τζουζέπε Μεάτσα και έτσι η Γιουβέντους με νίκη έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει.

Κακό ματς στο Τζουζέπε Μεάτσα με Ίντερ και Ρόμα να μένουν στο 0-0 και πλέον η Γιουβέντους με νίκη το Σάββατο κόντρα στην Λάτσιο αφήνει στη δεύτερη θέση τους «νερατζούρι».

Ο Λουκάκου στο 7′ είχε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει αλλά ο Μιράντε έσωσε κι ένα λεπτό μετά ο Λαουτάρο δεν κατάφερε να βάλει το γκολ από κοντά. Ο Τζανιόλο απείλησε για την Ρόμα στο 19′ με τον Μπρόζοβιτς στο 43′ να χάνει ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για την Ίντερ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν τίποτα ιδιαίτερο με μοναδική μεγάλη φάση ουσιαστικά ένα σουτ του Βεσίνο στο 48′ με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Καντρέβα (45+2′ Λατσάρο), Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο (72′ Ασαμόα), Μπρόζοβιτς, Μπιράκι (88′ Ντ’ Αμπρόζιο), Λουκάκου, Λαουτάρο

Ρόμα: Μιράντε, Σαντόν (15′ Σπινατσόλα), Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Κόλαροφ, Βερετού, Ντιαβαρά, Τζανιόλο, Πελεγκρίνι, Μιχιταριάν (89′ Φλορέντσι), Περότι (67′ Τζέκο)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ