Μανωλάς: «Πρέπει να ξανασταθούμε στα πόδια μας»

Μανωλάς: «Πρέπει να ξανασταθούμε στα πόδια μας»

Ο Κώστας Μανωλάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Νάπολι με τη Λάτσιο, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να ξανασταθεί στα πόδια της.

Ο Κώστας Μανωλάς, σε συνέντευξή του στο Sky Sport Italia, μίλησε για την δύσκολη αναμέτρηση της Νάπολι με τη Λάτσιο για το πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ότι οι παρτενοπέι πρέπει να ξανασταθούν στα πόδια τους και να πάρουν βαθμούς κόντρα στους λατσιάλι, ψάχνοντας απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε τους βαθμούς. Είναι μία πολύ περίπλοκη στιγμή για τη Νάπολι, αλλά η μόνη διέξοδος είναι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε 11 βαθμούς μακριά από την έξοδο στο Champions League και είναι πολλοί. Πρέπει να ξανασταθούμε στα πόδια μας και να αρχίσουμε να μαζεύουμε αποφασιστικούς βαθμούς. Η Λάτσιο κάνει μια εξαιρετική σεζόν με έναν μεγάλο προπονητή όπως ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει, αλλά θα δούμε μετά το τελικό σφύριγμα αυτό που κατάφερε να κάνει εναντίον μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ