Τζένοα – Λάτσιο 2-3

Τζένοα – Λάτσιο 2-3

Άνετο πέρασμα της Λάτσιο από τη Γένοβα, με τους Ρωμαίους να επικρατούν με σκορ 3-2 της Τζένοα και να παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Λάτσιο για… τίτλο. Η φόρα των Ρωμαίων δεν σταμάτησε ούτε στη Γένοβα απέναντι στη μαχητική Τζένοα, με το σύνολο του Φίλιπο Ιντζάκι να επικρατεί με σκορ 3-2 και να παραμένει στο -1 από την κορυφής της βαθμολογίας.

Μόλις 100 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό, με τον Μάρουσιτς να κερδίζει τη μονομαχία απέναντι στους Μασιέλο – Σουμαόρ και να εκτελεί από θέση βολής για το 1-0!

Στο δεύτερο μέρος, ο Τσίρο Ιμόμπιλε πήρε για… 27η φορά φέτος στο πρωτάθλημα το όπλο του για να γράψει το 2-0 για την ομάδα του (51΄), προτού οι γηπεδούχοι μειώσουν λίγο αργότερα με τον Κασάτα (57′). Παρόλα αυτά, οι Ρωμαίαοι δεν πτοήθηκαν, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και έφτασαν στην επίτευξη και τρίτου τέρματος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Κατάλντι (71′).

Ο… καταιγισμός των γκολ ολοκληρώθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρισίτο στο 89′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Τζένοα: Περίν, Μπιράσι, Σουμάορο, Μασιέλο, Άνκερσεν (58′ Φαλκέ), Μπεχράμι, Σένε, Κασάτα, Κρισίτο, Σανάμπρια (74′ Ντέστρο), Φαβίλι (57′ Πάντεφ)

Λάτσιο: Στρακόσια, Πάτριτς, Φάβρο, Ράντου, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (54′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Γιόνι (62′ Λατσάρι), Ιμόμπιλε, Καϊσέδο (54′ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ