Περισσότερες ομάδες σε Superleague 2 και Football League

Περισσότερες ομάδες σε Superleague 2 και Football League

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ψήφισε υπέρ της αναδιάρθρωσης των δύο επαγγελματικών κατηγοριών.

Με την αναδιάρθρωση της Superleague 2 και της Football League ασχολήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη σημερινή της συνεδρίαση. Το όργανο της Ομοσπονδίας αποφάσισε οι δύο επαγγελματικές κατηγορίες να πραγματοποιηθούν με 18 (από 14) και 16 (από 14) ομάδες αντίστοιχα, τη σεζόν 2020-2021.

Υπέρ της αναδιάρθρωσης τάχθηκαν 13 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο Μάκης Γκαγκάτσης ψήφισε λευκό, ενώ ο πρόεδρος της Superleague, Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ψήφισαν κατά. Όσο για τον πρόεδρο της Superleague 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, αυτός απείχε από την ψηφοφορία.

Βέβαια, η αναδιάρθρωση τελεί υπό την αίρεση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Η Εκτελεστική Επιτροπή ψήφισε να στείλει επιστολή στον Αυγενάκη, με την οποία θα ενημερώσει ότι εφόσον καταργηθεί η Football League, τότε επί της ουσίας θα την απορροφήσει η Superleague 2.

Κάτι που σημαίνει πως αν ο Λευτέρης Αυγενάκης νομοθετήσει για την κατάργηση της Football League, τότε η Superleague 2 θα διαιρεθεί σε δύο ομίλους για να ανταποκριθεί στον αυξημένο αριθμό ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ