Παίρνει μετάθεση η σέντρα στη Superleague 2, η Νίκη Βόλου «μπλοκάρει» τη Football League

Παίρνει μετάθεση η σέντρα στη Superleague 2, η Νίκη Βόλου «μπλοκάρει» τη Football League

Η πρεμιέρα της Superleague 2 μετατέθηκε για την 1η Νοεμβρίου, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή. Η Νίκη Βόλου «μπλοκάρει» την έναρξη της Football League.

Σε αναβολή στην πρώτη σέντρα της Superleague 2 ενόψει της νέας χρόνιας, προχώρησε η διοργανώτρια αρχή. Συγκεκριμένα, αν και η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου, εν τέλει, μετά από τηλεδιάσκεψη που έγινε, αποφασίστηκε να πάει για την 1η Νοεμβρίου.

Μάλιστα, δεν υπάρχει απόλυτη σιγουριά για την ημερομηνία, καθώς η απουσία συμφωνίας για τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, είναι αυτό που δεν επιτρέπει την έναρξη του πρωταθλήματος. Εάν δεν υπάρξει λύση στο θέμα, τότε οι ομάδες δεν θα έχουν χρήματα για να ξεκινήσουν να αγωνίζονται. Την προσεχή Τρίτη (20/10) αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις.

Όσο για την Football League, η Νίκη Βόλου έκανε νέα προσφυγή, όπου ζητά από το Διαιτητικό Δικαστήριο να μην ανέβει η Σαντορίνη και να υποβιβαστούν οι Ιάλυσος, Τρίγλια, Καλαμάτα και Ασπρόπυργος. Αυτή η κίνηση «παγώνει» τις εξελίξεις για το θέμα σε καταρτισμό ομίλων και πιθανή ημερομηνία έναρξης της δράσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ