Κηφισιά – Παναθηναϊκός Β’ 2-0 – Νέο «μπαμ» από την Κηφισιά, νίκησε και τον Παναθηναϊκό Β’

Κηφισιά – Παναθηναϊκός Β’ 2-0 – Νέο «μπαμ» από την Κηφισιά, νίκησε και τον Παναθηναϊκό Β’

Σπουδαία νίκη για την Κηφισιά στην πρεμιέρα της Super League 2 καθώς υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β' με σκορ 2-0 - Για τους νικητές τα γκολ πέτυχαν οι Σωτηράκος (9') και Οικονομίδης (26')

Η πρώτη ιστορική επίσημη αναμέτρηση για τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Η Κηφισιά επικράτησε με σκορ 2-0 για την πρεμιέρα της Super League 2, χάρη στα γκολ των Σωτηράκου στο 9′ και Οικονομίδη στο 26′.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βαδίζουν στον δρόμο των επιτυχιών, μετά τη μεγάλη πρόκρισή τους στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Κλειδί» για την έκβαση του σημερινού ματς ήταν το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός Β’ δεν κατάφερε να βρει τα πατήματά του μέσα στο γήπεδο, η Κηφισιά το εκμεταλλεύτηκε και με δύο σχετικά γρήγορα γκολ «κλείδωσε» τη σπουδαία νίκη.

Στο 9′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Σιδεράς και Ρόμπι δεν συνεννοήθηκαν σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Σωτηράκο και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 26′ έγινε και το 2-0 μετά από λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού Β’, με τον Οικονομίδη να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Καλύτερο το «τριφύλλι» στο β’ μέρος, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε κάποιο γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά: Μιχελής, Πριόνας, Αρτυματάς, Γκότοβος (34’ Παυλάκης), Σωτηράκος, Οικονομίδης (88′ Μκριτσιάν), Πρίτσας (34’ Παπασάββας), Καλλέργης (67’ Καραγκούνης), Ντοριβάλ, Τετέι, Κρητικός

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι (46’ Αντωνίου), Μαρτίνης, Θεοχάρης (88′ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Ενγκμπακοτό, Ηλιάδης (60’ Σαρδέλης), Μαραθωνίτης (77’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης (77’ Σέχου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ