Απόλλων Λάρισας – Ανακοίνωσε δέκα κρούσματα κορωνοϊού, προς αναβολή η αναμέτρηση με Ξάνθη

Απόλλων Λάρισας – Ανακοίνωσε δέκα κρούσματα κορωνοϊού, προς αναβολή η αναμέτρηση με Ξάνθη

Η ομάδα του Απόλλων Λάρισας έκανε γνωστό πως στις τάξεις της ανιχνεύτηκαν δέκα κρούσματα κορωνοϊού. Προς αναβολή οδηγείται η αναμέτρηση με την Ξάνθη(05/1).

Οι ομάδες της Supeleague 2 συνεχίζουν να «ταλαιπωρούνται» από τον Covid -19 με τον Απόλλων Λάρισας να είναι μια ακόμη ομάδα η οποία ανακοινώνει διψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Η ομάδα της Λάρισας έκανε γνωστό πως έπειτα από τα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν εμφανίστηκαν δέκα κρούσματα, χωρίς να διευκρινίζεται πόσα από αυτά είναι σε ποδοσφαιριστές.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχεις ώς αποτέλεσμα η προγραμματισμένη για αύριο αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη να οδεύει προς αναβολή.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίος 82 ώρες στο πρωτάθλημα της Supeleague 2 εντοπίστηκαν περίπου 100 θετικά δείγματα τα οποία αφορούν αθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν 10 κρούσματα κορονοϊού, και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Η κατάστασή τους, θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από τους υπεύθυνους του ιατρικού επιτελείου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ