Καλλιθέα – Παναθηναϊκός Β’ 1-0

Καλλιθέα – Παναθηναϊκός Β’ 1-0

Με γκολ του Μανθάτη στα 83 δευτερόλεπτα από τη σέντρα του ματς, η Καλλιθέα επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού Β' για την 12η αγωνιστική της Superleague 2.

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη Superleague 2 η Καλλιθέα, η οποία μετά την νίκη επί της ΑΕΚ Β’, κέρδισε και τον Παναθηναϊκού Β’ με 1-0, χάρη σε γκολ του πρώην «ερυθρόλευκου», Γιώργου Μανθάτη στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Βόκολου αιφνιδίασε με το ξεκίνημα του παιχνιδιού της «πρασίνους», αφού στα 83 δευτερόλεπτα έπειτα από σέντρα του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Άντονι Μουνιέ, ο Μανθάτης με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η Καλλιθέα μάλιστα λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 33′, αλλά η προσπάθεια του Μουνιέ κατέληξε στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του «τριφυλλιού» να φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά ο Βοσνιάδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Σιδερά.

Στην επανάληψη, μπορεί ο αγώνας να είχε εξαιρετικό ρυθμό, αλλά η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα δεν ήταν απειλητική, με εξαίρεση την ευκαιρία του Τσιριγώτη στο φινάλε. Έτσι η Καλλιθέα με το σφύριγμα της λήξης πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα.

Καλλιθέα: Βοσνιάδης, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρέντζας, Ντιμίτριους (68’ Νάτσης), Μπουλούλης, Σαντάνα (72’ Τσιντώνης), Μουνιέ (68′ Χασανμπέγκοβιτς), Κυνηγόπουλος, Μανθάτης (42’ Κωστίκας).

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (70’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Ηλιάδης (84’ Μπιλάλ), Καρβούνης (46’ Φρόκου), Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης (70’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης, Σαρδέλης (80’ Κούτσιας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ