Νίκη Βόλου – Τρίκαλα 3-0

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα 3-0

Η Νίκη Βόλου μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά, επικρατώντας 3-0 των Τρικάλων για τη 13η αγωνιστική της Super League 2 και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο ερχόμενο ματς με την ΑΕΛ.

Παρά την μακρά αγωνιστική απραξία- είχε να αγωνιστεί από τις 16 Δεκεμβρίου- η Νίκη Βόλου δεν πτοήθηκε και με εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε 3-0 τα Τρίκαλα για τον Βόρειο όμιλο της Super League 2, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2022.

Οι Βολιώτες, οι οποίοι ανέβηκαν στην 6η θέση με 15 βαθμούς, είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πασχάλη Κάσσο, ο οποίος έβαλε τις βάσεις για την νίκη σημειώνοντας τα δύο πρώτα τέρματα (13′, 78′) της αναμέτρησης. Το κερασάκι στην τούρτα ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών έβαλε ο Τζιώρας.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Λάρισα για το ματς με την ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση, παρέα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με 19 βαθμούς.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας, Ανδρέου, Αλιατίδης, Πάνος, Κάσσος, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (83′ Βασιλείου), Βλαχομήτρος (54′ Τζιώρας) και Ροχάνο (74′ Μέτσε).

Τρίκαλα (Ουσταμπασίδης – Καλογιάννης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (87′ Μυλόπουλος), Ευθυμίου, Μπαξεβάνος (87′ Ιωαννίδης), Κεχαγιάς, Πέλκας, Αουντίνο (58′ Αουντίνο) και Μανίσογλου (66′ Ντιαλόσι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ