Εντός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’

Εντός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’

Το ματς της ΑΕΚ Β' με την Επισκοπή και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β' με τον Λεβαδειακό (14:45) συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2.

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει έντεκα αγώνες αντί για δώδεκα, που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για τον Βόρειο όμιλο στις 14:45 ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι, ενώ την ίδια θα πραγματοποιηθούν ακόμα τρία παιχνίδια. Ο λόγος για το Πιερικός – Απόλλων Πόντου, το Θεσπρωτός – Ηρακλής και το Καβάλα – Πανσερραϊκός.

Όσον αφορά τον Νότιο όμιλο, τα φώτα στρέφονται στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ Β’ και του Παναθηναϊκού Β’ αντίστοιχα. Στις 14:45 το «τριφύλλι» υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογία Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ στις 14:00 η Ένωση θα αναμετρηθεί με την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον, για τον ίδιο όμιλο στις 14:45 θα γίνουν επίσης τα ματς Καραϊσκάκης – Ηρόδοτος, Εργοτέλης – Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη – Καλλιθέα, Διαγόρας – ΟΦ Ιεράπετρας και Χανιά – Ζάκυνθος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας Καλαμάτα – Ρόδος αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

14:45 Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα

14:45 Θεσπρωτός – Ηρακλής

14:45 Καβάλα – Πανσερραϊκός

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας 

Νότιος όμιλος

14:00 ΑΕΚ Β – Επισκοπή ERTFLIX

14:45 Παναθηναϊκός Β – Λεβαδειακός ΕΡΤ3

14:45 Καραϊσκάκης – Ηρόδοτος

14:45 Εργοτέλης – Αιγάλεω

14:45 Αστέρας Βλαχιώτη – Καλλιθέα

14:45 Διαγόρας – ΟΦ Ιεράπετρας

14:45 Χανιά – Ζάκυνθος

Ρεπό: Κηφισιά 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ