Απαράδεκτες εικόνες στον Βόλο, τεράστια παράπονα ο Ολυμπιακός Β

Απαράδεκτες εικόνες στον Βόλο, τεράστια παράπονα ο Ολυμπιακός Β

Εντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Ολυμπιακό Βόλου και Αστυνομίας, για τις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη το παιχνίδι και την ανεπαρκή ασφάλεια.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε το καλοκαίρι να δημιουργήσει την Ομάδα Β, με σκοπό μέσω αυτής να αναδείξει και να εξελίξει τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών που έχει εκκολαφθεί στις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και να εντάξει σε αυτήν νέους και φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, που μπορεί να αποτελέσουν το μέλλον των Ερυθρόλευκων. Και η αλήθεια είναι πως το «πρότζεκτ» εξελίσσεται πάρα πολύ καλά, με τους Πειραιώτες να αναδεικνύουν νέα παιδιά, που δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Βεβαίως, αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Ευτυχώς, η επικρατούσα. Διότι μέσα από τη διαδικασία των Β ομάδων, τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού, αναγκάζονται να βιώσουν και την κακή πλευρά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή που δεν σέβεται τον ποδοσφαιριστή. Που δεν σέβεται τίποτα, γενικώς. Με μία τέτοια κατάσταση να βιώνουν ο Αριέλ Ιμπαγάσα και οι παίκτες του στον Βόλο.

Σε ένα παιχνίδι – διαφήμιση, με 5 γκολ, με ανατροπές και εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είναι κρίμα να πρέπει να ασχολούμαστε με θέματα φιλοξενίας και ασφάλειας. Θέματα που θα έπρεπε να θεωρούνται, τουλάχιστον αυτονόητα, από τη στιγμή που δεν έχουμε να κάνουμε με ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ή τσικό, αλλά με τη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Αλλά φευ…

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι βαθιά ενοχλημένοι από την ανύπαρκτη, έως και προκλητική «φιλοξενία» που βίωσαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε όλα τα επίπεδα. Με καταστάσεις και συνθήκες απαράδεκτες. Αλλά και με το επίπεδο ασφαλείας που όφειλε να παρέχει η Αστυνομία στην αποστολή των Ερυθρόλευκων, να είναι στα όρια της ανεπάρκειας. Προκαλώντας τον εκνευρισμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού Β’.

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός Β αντιμετώπισε τόσο σοβαρά προβλήματα τη φετινή σεζόν. Σε καμία έδρα, ακόμη και ομάδων με μικρότερη εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες, οι Πειραιώτες δεν αντιμετώπισαν τα προβλήματα που είχαν στο γήπεδο της Νεάπολης και αυτό ήταν κάνει που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους ανθρώπους του συλλόγου. Οι οποίοι δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους για όσα συνέβησαν, αλλά και για τις ευθύνες της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου και της Αστυνομίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ