ΑΕΚ Β’ – Παναθηναϊκός Β’ 0-1

ΑΕΚ Β’ – Παναθηναϊκός Β’ 0-1

«Εκδίκηση» για την ήττα του στο ματς του πρώτου γύρου πήρε ο Παναθηναϊκός Β' που έχοντας σύμμαχό του και την τύχη επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ Β' στο ΟΑΚΑ.

«Πράσινο» βάφτηκε το ντέρμπι της Super League 2 ανάμεσα σε ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’ με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να έχει τις ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Τσιριγώτη. Χαρακτηριστικό είναι πως οι τελικές στο ματς ήταν 12-2 υπέρ της Ένωσης η οποία είχε και δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ.

Η ΑΕΚ Β’ ήταν κυρίαρχος από το ξεκίνημα του ματς και έψαξε το γκολ. Γιούσης, Κοσίδης και Γκαρσία είχαν τις τρεις καλύτερες στιγμές του Δικεφάλου στο πρώτο μέρος, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και τον Παναθηναϊκό Β’ να είναι τελείως ακίνδυνος.

Ο Ρουκουνάκης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός Β’ σκόραρε τελικά με τον Τριριγώτη στο 78′. Ο Γιαννούτσος έκανε το λάθος, ο Τσιριγώτης πήρε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα απέναντι από τον Χατζηεμμανουήλ για το 0-1. Στα επόμενα λεπτά η ΑΕΚ Β’ πίεσε, είχε τεράστια ευκαιρία με δοκάρι του Γιούση στο 85′, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να αποφύγει την ήττα.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης (32’ λ.τρ. Ρουκουνάκης), Μουστακόπουλος (86’ Γκολφίνος, Γερολέμου (46’ λ.τρ. Ευθ. Χριστόπουλος), Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (76’ λ.τρ. Κορομηλάς), Κοσίδης.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Σερπέζης (69’ Καραμπάς), Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Κρυπαράκος (69’ Καρβούνης), Σαρδέλης (, Ρόμπι, Μαραθωνίτης (59’ Τσιριγώτης), Μαρτίνης, Ηλιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ