ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β’ 2-1

ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β’ 2-1

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ με 2-1 – Στο – 3 από την κορυφή οι Θεσσαλοί – Ο Βοΐλης με πέναλτι (79') το γκολ των Πειραιωτών.

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Ραμίρες (18’) και Παπαγεωργίου (54’), η ΑΕΛ επικράτησε του Ολυμπιακού Β’ στο Αλκαζάρ με 2-1, για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Θεσσαλοί πήραν πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την άνοδο στη Super League, με τους Βυσσινί να βρίσκονται πλέον στο -3 από την πρωτοπόρο Βέροια, η οποία έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Β’, που μείωσε στο 79’ με τον Βοΐλη αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 28 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΛ, η οποία μετράει 16 σερί ματς χωρίς ήττα, διεκδικώντας πλέον με αξιώσεις την πρώτη θέση στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 20’ με σουτ του Ραμίρες, ενώ στο 54’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Παπαγεωργίου. Οι Ερυθρόλευκοι μετά το 2-0 πίεσαν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και στο 79’ μείωσαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βοΐλη.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικήτρια τον ΑΕΛ με 2-1. Το γκολ που πέτυχε ο Αλέξανδρος Βοΐλη ήταν μάλιστα το δεύτερο που δέχθηκε η θεσσαλική ομάδα στα 11 τελευταία παιχνίδια.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θεολόγου, Κοτζαμανίδης, Κολομπίνο (59′ Κ. Παπαγεωργίου), Όγκμποε (71′ Τσουμάνης), Ραμίρεζ (80′ Μιλτιάδης), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαυριάς, Αμπούντ Ομάρ, Νικολιάς (80′ Γιάκος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Νίκας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς (59′ Κλίτσα), Ντόι (46′ Αλμασάρι), Ξενιτίδης (76′ Πινακάς), Ντάμπο, Αλκαχτάνι (59′ Μαρίνος), Λιάτσος (76′ Τσέλιος), Βοΐλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ