Μυθική Αναγέννηση… φρέναρε τη Βέροια με «αγγλικό» σκορ (vid)

Μυθική Αναγέννηση… φρέναρε τη Βέροια με «αγγλικό» σκορ (vid)

Σπουδαία νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας με το επιβλητικό σκορ 5-2 κόντρα στη Βέροια για τη 13η (εξ αναβολής) αγωνιστική της Super League 2, με όλα τα γκολ της αναμέτρησης να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο!

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και την Βέροια, διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, όπως βροχή έπεφταν και τα… γκολ. Μέσα σε 23 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ως το 68′ δηλαδή, είχαν ήδη μπει έξι (!) γκολ, με τρομερές συγκινήσεις και μεγάλο… φόρτε στις στατικές φάσεις!

Πιο συγκεκριμένα, στο 49ο λεπτό ο Πασάς έκανε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά ο Μπαρμπίγια απάντησε με τον ίδιο τρόπο τρία λεπτά αργότερα. Στο 59′, ο Πασάς έβαλε τη Βέροια και πάλι μπροστά στο σκορ με ωραία κεφαλιά, αλλά αμέσως μετά τη σέντρα, στο πρώτο κόρνερ που βρήκαν οι γηπεδούχοι στο 61′, ο Λαγός – ξανά με τον ίδιο τρόπο, κεφαλιά – απάντησε για το 2-2!

Πριν καλά καλά συνέλθει η Βέροια, οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το ματς με τον Πλέγας να γράφει με τρομερό διαγώνιο βολέ το 3-2, ενώ πέντε λεπτά ο Κλάους σέρβιρε στον Δημούτσο για το 4-2.

Στο 85′ ο Λαρέα ήρθε να βάλει το κερασάκι στη… τούρτα εκμεταλλευόμενος το λάθος του Βελλίδη για το τελικό 5-2 μέσα σε πλήρη αποθέωση από την κερκίδα των γηπεδούχων.

Έτσι, η Καρδίτσα έβαλε «στοπ» στο σερί οκτώ νικών που έτρεχε η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη και διατήρησε ανοιχτή τη μάχη για την πρωτιά αλλά και τις δικές της ελπίδες για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τσακμακίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (86′ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος, Λαγός (86′ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (78′ Γκίνη), Μπραμπίγια (86′ Μάνιος).

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μουχάλης, Πεταυράκης, Κάτσε (66′ Οικονόμου), Γαβριηλίδης, Μούργος (87′ Ορφανίδης), Πόζογλου (46′ Φοφανά (79′ Καπνίδης), Γιακουμάκης, Πασάς.

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ 3-1 

Ο ΠΑΟΚ Β’ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο εξ αναβολής παιχνίδι της Superleague 2. Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα με το καλημέρα της αναμέτρησης(2′) ο ο Ξύδας δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του ΠΑΟΚ Β’, στη συνέχεια η μπάλα να χτυπά στην πλάτη του Ταλιχμνανίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ισοφάρισε στο 26′ όταν μετά από κόρνερ του Γαϊτανίδη από αριστερά, ο Παναγιώτου από κοντά έκανε το 1-1. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε έξι λεπτά αργότερα και ξανά με τον Ξύδα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο 24χρονος έπειτα από τη σέντρα του Γραικού έκανε το γυριστό σουτ και έγραψε το 2-1.

Λίγο πριν την ανάπαυλα η ομάδα του Βόλου βρήκε τρίτο τέρμα, με τον Φίλιποβιτς να νικά με κεφαλιά τον Ταλιχμανίδη και να γράφει το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Μάνγκα (68’ Κόλα), Ξύδας (73’ Μαρκοπουλιώτης), Ντιαμπί (68’ Ντος Σάντος), Κουντουριώτης (73’ Σιαφά), Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης (54’ Κότος).

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης (46’ Τάχατος), Τσοπούρογλου, Καλουτσικίδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής (35’ Γρόσδης), Σμυρλής (46’ Πανίδης), Γαϊτανίδης (70’ Φασίδης), Γκορντεζιάνι (46’ Τζίμας)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Βόρειος Όμιλος:

Αναγέννηση Καρδίτσας – Βέροια 5-2

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ 3-1

Nότιος Όμιλος:

Κηφισιά – Ρόδος 1-0

Καραϊσκάκης Άρτας – Καλλιθέα 1-0

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ