ΠΑΟΚ Β’ – Τρίκαλα 3-0: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα

ΠΑΟΚ Β’ – Τρίκαλα 3-0: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε εύκολα με 3-0 τα Τρίκαλα στο εξ' αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστικής της Super League 2.

Με νίκη συνέχισε ο ΠΑΟΚ Β΄ τις υποχρεώσεις του στον Α΄ όμιλο της Super League 2, καθώς επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 των Τρικάλων στο γήπεδο του Μακεδονικού, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο χάρη στο πέναλτι του Τζίμα (32΄) και το γκολ του Πανίδη (45΄) ενώ ο Γκορντετζιάνι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+2΄).

Έτσι, ο Δικέφαλος άφησε πίσω την ήττα της περασμένης Πέμπτης από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία, την ώρα που οι Θεσσαλοί παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Τάχατος (63′ Καλουτσικίδης), Σαλαμούρας (46′ Χατζηστραβός), Μελετίδης (46′ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τζίμας (76′ Σπυρίδης), Πανίδης (69′ Γκορντεζιάνι).

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Σανδραβέλης(77′ Μανίσογλου) , Νιάρος (65′ Μυλόπουλος), Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Γκοβίνας (65′ Ζησόπουλος), Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (86′ Κλεμέντε) , Ελευθεριάδης, Χειριτράντας (65′ Φουτσίνι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ