Ντέρμπι «αιωνίων» και η ιστορική ευκαιρία του ΠΑΟΚ!

Ντέρμπι «αιωνίων» και η ιστορική ευκαιρία του ΠΑΟΚ!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ευρωλίγκα και το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ευρωλίγκα και το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00): Το τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι στην σεζόν μετά από αυτά του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, της Euroleague στο ΟΑΚΑ και τον τελικό του κυπέλλου πριν περίπου ένα μήνα στην Κρήτη. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει στα δύο πιο πρόσφατα και ο Παναθηναϊκός επικράτησε στον Πειραιά. Κάθε ντέρμπι είναι διαφορετικό βέβαια και βρίσκει τις δύο ομάδες σε εκ διαμέτρου αντίθετες καταστάσεις βαθμολογικά και αγωνιστικά. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν το στοίχημα της επιστροφής στα πλέι οφ και θέλουν μία ακόμα επικράτηση για να κάνουν άλμα πλεονεκτήματος έδρας.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00): Ο Παναθηναϊκός από την άλλη είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, είναι πληγωμένος, έχει προβλήματα, αλλά θέλει νίκη για το γόητρο. Είναι μία ομάδα που έχει νικήσει υπό πολλές σε βάρος του συνθήκες στο συγκεκριμένο γήπεδο και έχει και το αβαντάζ πως οι γηπεδούχοι πριν 48 ώρες είχαν απαιτητικό παιχνίδι και μακρινό ταξίδι. Παρόλα αυτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, οπότε και λύσεις στο rotation για να αντεπεξέλθει η ομάδα του στην αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Παπαπέτρου, Γιόβιτς και πιθανότατα του Μαντζούκα, ενώ με μία κανονική προπόνηση θα αγωνιστούν οι Σαντ Ρος και Καββαδάς. Όσο και αν οι Νέντοβιτς-Παπαγιάννης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και όσο και αν αυτά τα παιχνίδια είναι θέμα ημέρας και ψυχολογίας, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για έστω και οριακή νίκη. Την χρειάζεται περισσότερο για να παίξει με αβαντάζ έδρας στην οκτάδα και με την βοήθεια του κόσμου του μπορεί να την πάρει. Μειώνω στο μισό το αρχικό χάντικαπ για περισσότερη ασφάλεια και το συνδυάζω με το σύνολο των πόντων που θα επιτευχθούν.

Η κόπωση του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με την πίεση και τις ελλείψεις του Παναθηναϊκού, θα μας οδηγήσουν σε παιχνίδι που δύσκολα θα κριθεί πάνω από τους 80 πόντους. Οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν μέσο όρο εντός έδρας 80 και δέχονται 67,1, την ώρα που οι «πράσινοι» μακριά από το ΟΑΚΑ βάζουν μόλις 68,6 και επιτρέπουν 80,2. Πάμε στοίχημα με «άσο» με -4,5 πόντους, μαζί με under 163,5 στο σύνολο του σκορ, στην πολύ καλή τιμή του 1.92 (stoiximan).

Δες το κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας με ένα κλικ!

Γάνδη – ΠΑΟΚ (22:00): Μια μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ και μια μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του. Ο δικέφαλος πηγαίνει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει τη Γάνδη στον επαναληπτικό του 1-0 της Τούμπας. Και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του αποτέλεσμα και να πάρει την πρόκριση. Σε ένα ματς που πάει με αρκετά προβλήματα ωστόσο και με τον Λουτσέσκου να προβληματίζεται.

Κούρτις και Ζίβκοβιτς είναι εκτός αφού είδαν κάρτα στο πρώτο ματς και συμπλήρωσαν. Ο Μιχαηλίδης είναι ο μεγάλος άτυχος, ο Ελ Καντουρί επίσης δεν μπορεί να αγωνιστεί. Ο δε Πασχαλάκης είχε προβλήματα όλες τις προηγούμενες μέρες αλλά όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί. Συν όλων αυτών; Εμφανίστηκε και κρούσμα κορωνοϊού μία μέρα πριν από το παιχνίδι.

Γάνδη – ΠΑΟΚ (22:00): «Πάλι ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Να είστε χαρούμενοι που όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να παίξουν. Λοιπόν… σοβαρά τώρα. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι, αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους. Προσπαθούμε να χτίσουμε τη νοοτροπία της ομάδας με το να έχουν όλοι οι παίκτες το ρόλο τους και να ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν όταν θα παίξουν. Θέλουμε τους πάντες να είναι έτοιμοι». Αυτή την απάντηση έδωσε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε για τις απουσίες. Όσο για το ματς; Μην περιμένετε προγνωστικά από τους προπονητές. Ο Ρουμάνος είπε ότι η ομάδα του είναι ένα καλό σύνολο που μπορεί να τα καταφέρει.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η αλήθεια είναι πως βλέποντας την απόδοση του «διπλού» σίγουρα σε… τσιγκλάει. Στο 5.20 τον βρίσκουμε τον ΠΑΟΚ! Σε ένα ματς που σίγουρα θα παίξει αμυντικά, αλλά που θα βρει και χώρους να χτυπήσει. Και όσο περνάει η ώρα και οι Βέλγοι θα ανοίγονται; Θα αυξάνει πιθανότητες νίκης. Ως fun bet λοιπόν παίρνουμε το 5.20 του ΠΑΟΚ και ως βασική επιλογή πάμε στοίχημα με το goal/goal σε απόδοση 2.10 (pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ