Εξάσφαιρος Λεβαδειακός (6-0), νίκη σωτηρίας για τον Πιερικό (3-0)

Εξάσφαιρος Λεβαδειακός (6-0), νίκη σωτηρίας για τον Πιερικό (3-0)

O Λεβαδειακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στον Ηρόδοτο και επικράτησε εντός έδρας με 6-0 του Ηροδότου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Πιερικός πήρε μια πολύ σημαντική με 3-0 απέναντι στα Τρίκαλα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη κατηγορία.

O Λεβαδειακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στον Ηρόδοτο και επικράτησε εντός έδρας με 6-0 του Ηροδότου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Πιερικός πήρε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στα Τρίκαλα στη μάχη που δίνει για την σωτηρία του στην κατηγορία, για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Ο αγώνας

Η ομάδα της Βοιωτίας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Μουτίνιο στο 10′ άνοιξαν το σκορ, για να έρθει στο 24′ ο Μυτίδης και να γράψει το 2-0 βάζοντας τις βάσεις της νίκης. Ο Λεβαδειακός συνέχισε ακάθεκτος. Στο 31′ ο Λινάρδος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και δύο λεπτά αργότερα, ο Μυτίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0. Ένα λεπτό πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Πολέτο έκανε το 5-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό από το πρώτο, καθώς ο Λεβαδειακός έκανε απλά διαχείριση του παιχνιδιού, ενώ κατάφερε στο να πετύχει και 6ο γκολ στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης με τον Μιγκέλ να γράφει το τελικό 6-0.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Πολέτο, Μουτίνιο, Βήχος, Λινάρδος, Μυτίδης (65′ Μιγκέλ), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης

Ηρόδοτος (Βούζας): Δήμιζας, Σταμπουλίδης, Καργιωτάκης, Κόρτσαμ, Καντέ, Αργκιλέσι, Γκόμεζ, Μπαρμπόζα, Ν. Βρεττός, Ποζατζίδης, Αποστολίδης

Ο αγώνας

Ο Πιερικός πήρε μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στα Τρίκαλα με 3-0 στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 26΄ο Παπαδόπουλος, με τον Πιερικό να πετυχαίνει ακόμα δυο γκολ στο δεύτερο μέρος και να καθαρίζει την υπόθεση νίκη. Αρχικά ο Κανούλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 52′, και ο Καρανάτσιος στο 88΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης (46′ Τόσκας), Γιαλαμίδης, Χαντζάρας, Κριμιτζάς, Β. Παπαδόπουλος, Ζαφειράκης, Ντίνας, Κανούλας.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Ντιαλόσι, Περλιέσι, Γκοβίνας, Ελευθεριάδης (46′ Χειρίτραντας), Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Μυλόπουλος (46′ Μανίσογλου), Νιάρος, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης (62′ Γκατιέρ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Super League 2:

Νότιος όμιλος 

Καραϊσκάκης – Αστέρας Βλαχιώτη 0-1

Καλαμάτα – Χανιά 1-1

Κηφισιά – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

Επισκοπή – Καλλιθέα 1-1

Ρόδος – Αιγάλεω 0-1

Λεβαδειακός – Ηρόδοτος 6-0

Ρεπό: Εργοτέλης

Βόρειος όμιλος

Ξάνθη-ΠΑΟΚ Β’ 17:00

Καβάλα-Νίκη Βόλου 0-2

Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Πιερικός-Τρίκαλα 3-0

Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας 1-1

Ηρακλής-Πανσερραϊκός 1-1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ