Ξάνθη – ΠΑΟΚ Β’ 3-0: Τριάρα στον Δικέφαλο του Βορρά (vid)

Ξάνθη – ΠΑΟΚ Β’ 3-0: Τριάρα στον Δικέφαλο του Βορρά (vid)

Οι Ακρίτες επικράτησαν με 3-0 του ΠΑΟΚ Β’ και επέστρεψαν στις νίκες, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλί Μπαμπά.

Με πρωταγωνιστή τον Αλί Μπαμπά, που σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, η Ξάνθη επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ με 3-0, για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Με αυτή τη νίκη η Ξάνθη ανέβηκε στους 39 πόντους και στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στους 32 πόντους και στην 7η θέση.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους μετά από πέντε συνεχόμενη ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τους Ακρίτες, πάντως, να έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω στην μάχη της πρώτης θέσης και της ανόδου, καθώς βρίσκονται στο -19 από την πρωτοπόρο Βέροια.

Η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 15’ προηγήθηκε με τον Αλί Μπαμπά. Ο άσος των γηπεδούχων έπιασε ένα δυνατό σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Μπουργάνη για το 1-0. Στη συνέχεια οι Ακρίτες ήλεγξαν το παιχνίδι και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ξάνθη να έχει το προβάδισμα στο σκορ.

Η υπεροχή των Ακριτών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Διαμαντόπουλο στο 65’ να σκοράρει, αλλά το γκολ των γηπεδούχων να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ στον Μπουργάνη. Στο 72’ τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 2-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμεζ, ενώ στο 87’ ο Αλί Μπαμπά με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι διαμόρφωσε το 3-0 και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.

Ξάνθη (Ανυφαντάκης):  Ίτσο (46′ λ.τ Γιακουμής), Μιχαήλ, Παπάζογλου, Τσιλιγγίρης, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85′ Τζανακάκης), Διαμαντόπουλος (69′ Δόρης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος (90′ Τσελεμπάκης), Αλί Μπαμπά (90′ Δημητριάδης), Γκόμεζ.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης (46′ Ουεντραόγκο), Παναγιώτου, Τάχατος, Σαλαμούρας, Μελετίδης (46′ Τσαούσης), Τσοπούρογλου (60′ Καλουτσικίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (73′ Σπυρίδης), Πανίδης (46′ Κούτσιας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ