ΠΑΟΚ Β’ – Πιερικός 1-1: «Γκέλα» υπό το βλέμμα του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ Β’ – Πιερικός 1-1: «Γκέλα» υπό το βλέμμα του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ Β' δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα του τον Πιερικό, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 - Στο γήπεδο βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ισόπαλος με σκορ 1-1 ήρθε ο ΠΑΟΚ Β’ στην έδρα του κόντρα στον Πιερικό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το ματς διεξήχθη υπό το βλέμμα του προπονητή της πρώτης ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τους Χρήστο Καρυπίδη και Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο ΠΑΟΚ Β’ μπορεί να είχε μαζί του τους Φιλίπε Σοάρες και Γιώργο Κούτσια, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Στο γήπεδο της Ευκαρπίας όλα έγιναν στα πρώτα έντεκα λεπτά. Οι δύο ομάδες βρήκαν από ένα γκολ, έδειξαν διάθεση για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Προτού συμπληρωθούν δύο λεπτά στον αγώνα, ο Πιερικός άνοιξε το σκορ. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φιλίπε Σοάρες και με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα αριστερά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 11′ όμως ο ΠΑΟΚ Β’ ισοφάρισε με σκόρερ τον Παναγιώτη Τζίμα. Ο Κούτσιας έκανε την κούρσα από τα αριστερά, γύρισε τον μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον 21χρονο επιθετικό του «Δικεφάλου» να νικάει τον τερματοφύλακα του Πιερικού και να φτάνει τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σοάρες, Τσαούσης (82’ Καλουτσικίδης), Τσοπούρογλου, Τζίμας (65’ Γαϊτανίδης), Κούτσιας, Πανίδης (65’ Κουλούρης).

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Κριμίτσας (61’ Ζούρκος), Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Ίτσιος (80’ Καρανάτσιος), Παπαδόπουλος, Ντίνας (61’ Φωκαΐδης), Χαρτσιάς, Μπουόλι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ