Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΛ και Λεβαδειακό, χτίζει σερί η Βέροια

Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΛ και Λεβαδειακό, χτίζει σερί η Βέροια

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 με τα παιχνίδια, Ξάνθη – Λάρισα, Βέροια – Ηρακλής και Ρόδος - Λεβαδειακός να ξεχωρίζουν στην 27η αγωνιστική.

Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 2 με τα παιχνίδια Ξάνθη – Λάρισα, Βέροια – Ηρακλής και Ρόδος – Λεβαδειακός να ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα (30/3).

Για τον Βόρειο όμιλο στις 15:30 στα Πηγάδια η Ξάνθη υποδέχεται την Λάρισα σε ένα παιχνίδι που θυμίζει εποχές Α’ Εθνικής. Οι ακρίτες προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία στα Τρίκαλα και κόντρα στην Λάρισα ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του του Παναγιώτη Γκουτσίδη, οι οποίοι προέρχονται από τις δύο σερί νίκες απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Πιερικό θέλουν το τρίποντο προκειμένου να ψαλιδίσουν την διαφορά από την κορυφή που βρίσκεται η Βέροια.

Στις 15:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Βέροια και τον Ηρακλή με τους γηπεδούχους να μετρούν τέσσερεις σερί νίκες και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους και να έχουν μια απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Λάρισα. Αντίθετα ο Ηρακλής ψάχνει τη νίκη, καθώς θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα σε Ολυμπιακό Β’ και Πανσερραϊκό.

Για τον Νότιο όμιλο το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στη Ρόδο και στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λεβαδειακό. Οι Βιωτοί προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Καλλιθέα, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ο Λεβαδειακός αναζητά τη νίκη για να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, καθώς μετά το δύο προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής: 

A’ όμιλος 

15:30 Ξάνθη – Λάρισα (ΕΡΤ3)

15:00 Βέροια – Ηρακλής (ERTSPORTS)

15:00 Καβάλα – ΠΑΟΚ Β

15:00 Θεσπρωτός – Τρίκαλα

15:00 Πιερικός – Απόλλων Λάρισας

15:00 Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Β Αναβλήθηκε

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Β’ όμιλος  

14:00 Παναθηναϊκός Β – Ζάκυνθος

14:00 Καλαμάτα – ΟΦ Ιεράπετρας

14:00 Καραϊσκάκης – Χανιά

15:00 Ρόδος – Λεβαδειακός

15:00 Κηφισιά – Αιγάλεω

15:00 Επισκοπή – Ηρόδοτος

18:00 Εργοτέλης – Διαγόρας

ΑΕΚ Β – Καλλιθέα Αναβλήθηκε

Ρεπό: Αστέρας Βλαχιώτη

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ