Αιγάλεω – ΑΕΚ 1-1: Την κράτησε «όρθια» ο Χατζηεμμανουήλ

Αιγάλεω – ΑΕΚ 1-1: Την κράτησε «όρθια» ο Χατζηεμμανουήλ

Με κορυφαίο τον Χατζηεμμανουήλ που πραγματοποίησε πολλές και σπουδαίες επεμβάσεις, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στο Αιγάλεω.

Ισόπαλη με 1-1 ήρθε η ΑΕΚ κόντρα στο Αιγάλεω σε παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Super League 2, που διεξήχθη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Η Ένωση προηγήθηκε με γκολ του Κοσίδη στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και ισοφαρίστηκε προς  το φινάλε του ματς με τον Τσιλιγκίρη, αλλά δεν θα είχε καταφέρει να πάρει ούτε τον βαθμό πιθανότατα αν δεν υπήρχε ο Χατζηεμμανουήλ ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση με πολλές και σπουδαίες αποκρούσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι, με τον Χατζηεμμανουήλ να σταματά δύο φορές τον Αρναρέλλη στο 30′ και στο 36′ ενώ το Αιγάλεω είχε και δοκάρι με προβολή του Καλύβα στο 37′. Μοναδική καλή στιγμή για την ΑΕΚ Β’ σε όλο αυτό το διάστημα ήταν μία αδύναμη κεφαλιά του Κοσίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί στο 50′ χάρη σε γκολ του Κοσίδη με προβολή μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία. Ο Χατζηεμμανουήλ συνέχισε  να βγάζει τα πάντα κρατώντας το μηδέν, μέχρι το 87′. Ο Τσιλιγκίρης ήταν αυτός που νίκησε τον τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων» με εκτέλεση φάουλ, για το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Παπανικόλας, Καλύβας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (60′ Χοτζάλλι), Τσίτσαρης (81′ Τσιλιγκίρης), Σταματάκης (60′ Τριμμάτρης), Αρναρέλλης (90′ Ανδρέπου), Μπαρμπαρούσης.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Λάτσι (65΄Κορνέζος), Μπούσης (73′ Παρράς), Μουστακόπουλος, Μπάμπης, Γιούσης, Γερολέμου (83′ Αρβανίτης), Χριστόπουλος Ευθ. (65′ Γκαρσία), Κοσίδης (83′ Γκολφίνος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ