Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ 2-1: Αίσχη στην Ξάνθη και ήττα των Πειραιωτών

Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ 2-1: Αίσχη στην Ξάνθη και ήττα των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε στα Πηγάδια από την Ξάνθη με 2-1, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να μετρήσει το πρώτο γκολ των Ακριτών, παρότι στην αρχή της φάσης υπήρχε φάουλ πάνω στον Αποστολόπουλο.

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από την απόφαση του διαιτητή Τσιάρα να μετρήσει το πρώτο γκολ της Ξάνθης, παρότι υπήρξε φάουλ στην αρχή της φάσης στον Αποστολόπουλο, ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε στα Πηγάδια με 2-1, για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Ένα γκολ που δεν θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει, καθώς είχε γίνει παράβαση πάνω στον μπακ των Ερυθρόλευκων. Παρόλα αυτά ο διαιτητής Τσιάρας το μέτρησε λανθασμένα και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν με τον Διαμαντόπουλο (44’).

Μια πεντακάθαρη φάση, που δεν χωράει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, με τον διαιτητή να κατοχυρώνει λανθασμένα το γκολ των γηπεδούχων, παρότι ο παίκτης της Ξάνθης είχε κάνει πεντακάθαρα φάουλ πάνω στον αμυντικό των Πειραιωτών. Ένα γκολ – δώρο στους Ακρίτες.

Ένα ματς, που στιγματίστηκε από την τραγική διαιτησία του Τσιάρα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στους 32 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη ανέβηκε στους 47.

Αίσχη στα Πηγάδια

Το πρώτο μέρος στα Πηγάδια ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν με τους Μπα και Ξενιτίδη, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι στις φάσεις που δημιούργησαν είδαν τον Τζολάκη να υψώνει τείχος και να κρατάει το μηδέν. Μέχρι το 44’, όταν οι γηπεδούχοι σκανδαλωδώς άνοιξαν το σκορ. Σε μια φάση που ξεκίνησε από φάουλ στον Αποστολόπουλο. Ο διαιτητής Τσιάρας δεν έδωσε το φάουλ στον μπακ του Ολυμπιακού και ο Διαμαντόπουλος έκανε το 1-0. Μια ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση, καθώς στην αρχή της φάσης έγινε φάουλ στον άσο των Πειραιωτών. Με αυτό το δώρο του Τσιάρα, η Ξάνθη άνοιξε το σκορ και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός Β’ έκλεισε την Ξάνθη στο δικό της μισό, με τους Ερυθρόλευκους στο 60’ να ισοφαρίζουν με γκολ του Κανέ. Ο Φατινγκά με ωραία ενέργεια κέρδισε φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Ξενιτίδης, με τον Κανέ από κοντά με προβολή να φέρνει το ματς στα ίσια. Μετά το 1-1, οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και δεύτερο γκολ, με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να είναι πολύ καλύτερη από την Ξάνθη. Αυτοί που βρήκαν το γκολ της νίκης όμως ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο 81’, κόντρα στη ροή του αγώνα έκαναν το 2-1 με τον Κρητικό.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τσιάρα.

Ξάνθη: Τσομπανίδης, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Κρητικός, Διαμαντόπουλος Αλί Μπάμπα, Τζανακάκης, Φαζός, Τσέλιος, Δόρης, Ουνγιαλίδης.

Ολυμπιακός Β: Τζολάκης, Κινκουέ, Μπα (76′ Σουρλής), Φαντιγκά, Ξενιτίδης, Μαμαντού, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος (λ.τ. 29′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (70′ Βοΐλης), Κίτσος, Κωστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ