Ασχημα νέα για Νταμπό στον Ολυμπιακό

Ασχημα νέα για Νταμπό στον Ολυμπιακό

Ο τραυματισμός του Αμπντουλαγιέ Νταμπό στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β με την Κηφισιά, θα αφήσει αρκετές εβδομάδες εκτός τον Γάλλο μέσο.

Για τους Γάλλους, η μεταγραφή του Αμπντουλαγιέ Νταμπό αποτελεί την πιο σημαντική που έκανε ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο. Οχι άδικα, καθώς ο 21χρονος (04/03/2001) μέσος, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Ναντ, καθώς αρνούνταν να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αποτελεί «προϊόν» της διάσημης ακαδημίας της γαλλικής ομάδας, με… θητεία στην Κλερφοντέν, αλλά και πάνω από 30 συμμετοχές σε όλες τις «μικρές» Εθνικές της Γαλλίας.

Ο Νταμπό εντάχθηκε τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό Β, ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα επανένταξης και φυσικής κατάστασης, να βελτιώσει τα κιλά του, να βρει ρυθμό και από τη νέα σεζόν να διεκδικήσει θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα τον χρησιμοποίησε σε συνολικά 12 παιχνίδια της ομάδας του έως το φινάλε της Super League 2, με τον δυναμικό μέσο, που έχει συμβόλαιο έως το 2026, να δείχνει ότι έχει ποιότητα και μέλλον.

Ωστόσο, στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι Ολυμπιακός Β – Κηφισιά, που έλαβε χώρα τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Νταμπό στάθηκε άτυχος. Σε μια φάση του πρώτου ημιχρόνου χτύπησε το δεξί του γόνατο, έγινε αναγκαστική αλλαγή και πήγε για εξετάσεις. Οι οποίες έδειξαν ότι γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά ότι θα πρέπει να μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης.

Συγκεκριμένα, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι ο Νταμπό έχει υποστεί ζημιά στον έξω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος, με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου να αναφέρει ότι θα χρειαστεί 4-6 εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση.

Ο Νταμπό, όπως και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β είναι στην… αναμονή, για να ενημερωθούν αναφορικά με τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το εάν και ποιοι παίκτες από τη δεύτερη ομάδα θα ακολουθήσουν τουλάχιστον το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Ερυθρόλευκων. Όπως έχει γράψει to10.gr, ο Πορτογάλος έχει αναφέρει ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει εάν θα πάρει μαζί του κάποιους από τους «μικρούς», αν και αυτό φαντάζει αρκετά πιθανό, καθώς ίσως και πάνω από 10 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες έως το τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου και θα ενταχθούν στην προετοιμασία τις 23/06, στην Αυστρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ