Με Γαλανόπουλο η προετοιμασία της ΑΕΚ Β’

Με Γαλανόπουλο η προετοιμασία της ΑΕΚ Β’

«Παρών» στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Β' στα Σπάτα ήταν ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν ξεκίνησε σήμερα η ΑΕΚ Β’ στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Σε αυτήν μάλιστα συμμετείχε κανονικά και ο Κώστας Γαλανόπουλος ο οποίος έμεινε στην Ελλάδα και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή της πρώτης ομάδας η οποία βρίσκεται ακόμη στην Ολλανδία.

Οι ποδοσφαιριστές του Οφρυδόπουλου θα συνεχίσουν με προπονήσεις στα Σπάτα όλη την εβδομάδα, πριν αναχωρήσουν για το Πήλιο στις 2 Αυγούστου, όπου θα παραμείνουν μέχρι και τις 12 του μηνός για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Γαλανόπουλος από την άλλη θα προπονηθεί με την ΑΕΚ Β’ μέχρι να επιστρέψει η πρώτη ομάδα από την Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί στο σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της σεζόν 2022-23 της Super League 2 έκανε η ΑΕΚ Β σήμερα το πρωί στα Σπάτα. Ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις όλη την εβδομάδα, ενώ θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά του Πηλίου στο διάστημα 2-12 Αυγούστου. Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ηλίας Ατματσίδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες, τονίζοντας παράλληλα και το μέγεθος της ευθύνης όλων των μελών της ομάδας να εκπροσωπούν έναν σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Ακολούθησε προπόνηση περίπου μίας ώρας, στην οποία συμμετείχε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΑΕΚ Β μέχρι να επιστρέψει από την Ολλανδία η πρώτη ομάδα και να ενσωματωθεί σε αυτήν.

Νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ενώ στο ιατρικό επιτελείο προστέθηκε ο φυσιοθεραπευτής Αλέξης Ασπρογιάννης που μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ