«Η ΑΕΚ κινείται για τον Πέριτσα της Μακάμπι Τελ Αβίβ» (vid)

«Η ΑΕΚ κινείται για τον Πέριτσα της Μακάμπι Τελ Αβίβ» (vid)

ΜΜΕ από το Ισραήλ αναφέρουν πως η ΑΕΚ θέλει τον Στίπε Πέριτσα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ΑΕΚ μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών, με τον Βίντα να είναι μια ανάσα από την Ένωση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζει στην αγορά και για επιθετικό.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει έναν ακόμη στράικερ για να πλαισιώσει τον Σέρχιο Αραούχο και μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο της Ένωσης είναι αυτή του Στίπε Πέριτσα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Ισραήλ «One.co.il», η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κροάτη σέντερ φορ της Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Η Μακάμπι δεν έχει ορίσει ακόμη τιμή, αλλά η ΑΕΚ φέρεται διατεθειμένη να δώσει 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος έχει το προφίλ που ψάχνει η ομάδα και τον έχει στην κορυφή της λίστας της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει Ντορόν Λέιντνερ ο Ολυμπιακός – Πληρώνει 2.000.000 € για τον 20χρονο μπακ (Vids)

Ο 27χρονος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ολοκλήρωσε την περσινή περίοδο μετρώντας 15 γκολ σε 34 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και συνολικά 17 γκολ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πέριτσα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ζαντάρ και το 2013 πήγε στην Τσέλσι, για να ακολουθήσουν οι δανεισμοί σε Μπρέντε και Ουντινέζε. Η ιταλική ομάδα τον απέκτησε το 2016 έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ δύο χρόνια αργότερα ο κύκλος των δανεισμών συνεχίστηκε σε Φροζινόνε, Κασίμπασα και Μουσκρόν.

Το 2020 πήγε στη Γουότφορντ και έναν χρόνο μετά στη Μακάμπι.

Δείτε παρακάτω όλα τα γκολ του Πέριτσα την περσινή σεζόν στο Ισραήλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ