Ολυμπιακός Β’: Βασικοί Κασάμι και Λάιντνερ κόντρα στην Καλαμάτα

Ολυμπιακός Β’: Βασικοί Κασάμι και Λάιντνερ κόντρα στην Καλαμάτα

Με τους Παϊτίμ Κασάμι και Ντορόν Λάιντνερ στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Β στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα.

Ο Ολυμπιακός Β’ αγωνίζεται απέναντι στην Καλαμάτα για τη Super League 2, με τον Γιάννη Οκκά να έχει στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων θα δώσει χρόνο συμμετοχής στο αποψινό παιχνίδι, στους Παϊτίμ Κασάμι και Ντορόν Λάιντνερ οι οποίοι θα αρχίσουν το ματς και θα γράψουν έτσι την πρώτη τους συμμετοχή για φέτος.

Όπως είχατε διαβάσει από to10.gr, η απόφαση του Μίτσελ ήταν ειλημμένη προκειμένου να πάρουν χρόνο σε επίσημο παιχνίδι και οι δυο ποδοσφαιριστές.

Για τον Κασάμι αυτό θα είναι το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά τις 17 Μαΐου 2016 και τον σκανδαλώδη τελικό Κυπέλλου της περιόδου Κοντονή, όταν η αναμέτρηση πήρε συνεχόμενες αναβολές και τελικά ορίστηκε έναν μήνα μετά το τέλος των αγώνων των Πειραιωτών!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντορόν Λάιντνερ, μπορεί να μην έχει ούτε μία επίσημη συμμετοχή ή ακόμη και παρουσία σε αποστολή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά στο Ισραήλ συνεχίζουν να τον υπολογίζουν ως τον βασικό αριστερό μπακ της εθνικής. Σήμερα λοιπόν κι εκείνος όπως και ο Ελβετός ξεκινούν στο αρχικό σχήμα με σκοπό να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να… ξεμουδιάσουν.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Νίκας, Λάιντνερ, Κασάμι, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή, Κινκουέ, Καράκουτης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ