«Μαϊμούδες» και… Γκορτσίλες στα Σπάτα! Έκανε το φάουλ, πέναλτι… (vid)

«Μαϊμούδες» και… Γκορτσίλες στα Σπάτα! Έκανε το φάουλ, πέναλτι… (vid)

Η… εξυγίανση (και) στην Σούπερ Λιγκ 2 συνεχίζεται! Ο Γκορτσίλας έδωσε πέναλτι κατά του Ολυμπιακού για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή…

Τα «όργια» στην Σούπερ Λιγκ 2 κατά του Ολυμπιακού Β΄ συνεχίζονται! Μια… σύμπτωση που επαναλαμβάνετε από αγωνιστική σε αγωνιστική. Αυτή η… version έχει πρωταγωνιστή τον Γκορτσίλα που πήρε την… σκυτάλη από τον Βάτσιο και «έβαλε» το όνομα του στην μακρά λίστα των διαιτητών που αλλοιώνουν αγώνες με τα σφυρίγματά τους.

Βλέπετε ο Γκορτσίλας στο ματς της ΑΕΚ Β΄ με τον Ολυμπιακό Β΄ που εξελίσσεται αυτή την ώρα στα Σπάτα είδε πέναλτι ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Δύο μέτρα έξω για την ακρίβεια. Καθαρά και χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει VAR για να το δει. Αλλά ο Γκορτσίλας δεν είδε…

Τυχαία και αυτός ο διαιτητής έκανε λάθος εις βάρος του Ολυμπιακού Β΄ σε ένα πρωτάθλημα – φαρσοκωμωδία που συμβαίνουν αίσχη με τον Μπένετ και τον Μπαλτάκο να παρακολουθούν.
Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική ο Βάτσιος έδωσε κόκκινη στο 22ο σε παίκτη του Ολυμπιακού Β΄ στο ματς με την Κηφισιά στο Ρέντη. Σε ένα μαρκάρισμα που ήταν το πολύ για κίτρινη. Και με την απόφασή του αυτή «τίναξε» το ματς στον αέρα με τους οπαδούς τελικά να το διακόπτουν.

Είχε προηγηθεί το αίσχος της Καλλιθέας με τον Ολυμπιακό Β΄ να μην κατεβαίνει στο δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας της αλλοίωσης του αποτελέσματος από τους διαιτητές. Με τον Μπένετ μάλιστα να αναγκάζεται να βγάλει ανακοίνωση για την κακή διαιτησία. Τώρα στο Σπάτα ο Γκορτσίλας… έκανε το 1-0 για την ΑΕΚ Β΄ προσφέροντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι στους γηπεδούχους.

Όλα καλά κύριε Μπένετ; Κύριε Μπαλτάκο;

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ