Ενίσχυση από την Αφρική για την ΑΕΚ Β’

Ενίσχυση από την Αφρική για την ΑΕΚ Β’

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση των Τζάλοου Λαμαράνα από τη Γκάμπια και Ρόκσον Γεμπόα από τη Γκάνα, οι οποίοι θα ενταχθούν στην ομάδα Β'.

Σε δύο προσθήκες από την Αφρική προχώρησε η ΑΕΚ για την ενίσχυση της ομάδας Β’.

Ο λόγος για τους Τζάλοου Λαμαράνα από τη Γκάμπια και Ρόκσον Γεμπόα από τη Γκάνα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Μίροτιτς και Ολυμπιακό!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Τζάλοου Λαμαράνα (αριστερά στη φωτογραφία) από τη Γκάμπια και Ρόκσον Γεμπόα (δεξιά) από τη Γκάνα, οι οποίοι θα ενταχθούν στην ΑΕΚ Β.

Ο Τζάλοου Λαμαράνα (Jallow Lamarana) είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου του 2002 στην πόλη Σερεκούντα της Γκάμπια και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Είναι διεθνής με την ομάδα U23 της χώρας του και πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε με την U21 στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα U21. Ανήκει στον σύλλογο Elite United FC και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (18 αγώνες-2 γκολ). Εχει ύψος 1,82. Στην ΑΕΚ υπέγραψε ως δανεικός από την Elite United.

Ο Ρόκσον Γεμπόα (Rockson Yeboah) γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 2004 στην πόλη Μπερεκούμ της Γκάνα και ανήκει στον σύλλογο Tehiman United. Είναι κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,89 και στην ΑΕΚ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού από την Tehiman United».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ