Μεγάλη ανατροπή στον Ηρακλή!

Μεγάλη ανατροπή στον Ηρακλή!

Ο Ηρακλής δικαιώθηκε από τα πολιτικά δικαστήρια για την υπόθεση Μάρα, αφού το Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση του «γηραιού».

Έγινε δεκτή η αίτηση του Ηρακλή κατά του Μπόγκνταν Μάρα στα πολιτικά δικαστήρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστολή στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν πάρει απόφαση από την πρώτη στιγμή πως θα προσέφευγαν στα πολιτικά δικαστήρια, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε αποφασίσει πως ο Ηρακλής έπρεπε να καταβάλει στον Μπόγκνταν Μάρα 200.000 ευρώ, αλλιώς θα ενεργοποιούνταν η ποινή αφαίρεσης βαθμών (όπως και έγινε).

Μια προσφυγή που αρχικά κέρδισαν στον «γηραιό», καθώς το αρμόδιο Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτησή τους κατά του Μάρα και αποφάσισε την αναστολή της ποινής που αρχικά του είχε επιβληθεί.

Επίσης, λόγω της εκκρεμότητας της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, απαγόρευσε προσωρινά την εκτέλεση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η δικάσιμος ορίστηκε για τις 21/9/2023 και πλέον ο Ηρακλής θα προσκομίσει την απόφαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να αλλάξει την απόφασή του, καθώς μετά την απόφαση του Εφετείου, δεν μπορεί να του επιβληθεί κάποια ποινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ