Ιωνικός: Γίνεται κάτοικος Νίκαιας ο Ντε Βινσέντι

Ιωνικός: Γίνεται κάτοικος Νίκαιας ο Ντε Βινσέντι

Έτοιμος να γίνει παίκτης του Ιωνικού είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος έλυσε το συμβολαιο του με την Λαμία μετά από ένα χρόνο.

Ο Ιωνικός ετοιμάζεται για την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν, που ναι μεν θα τον βρει στην Super League 2 αλλά οι κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι «μαρτυρούν» πως θέλει να επιστρέψει γρήγορα στα «μεγάλα σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά τους Τασουλή, Ιγκλέσιας και Κότνικ, ο Τόμας Ντε Βινσέντι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ομάδα της Νίκαιας.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μαρτίνεθ για την Τσουκαρίτσκι: Οι δεδομένοι και τα ερωτηματικά

Ο Ντε Βινσέντι αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Λαμίας, μετά από μόλις ένα χρόνο και παρουσιάζεται «κλεισμένος» από την ομάδα της Νίκαιας, από την οποία έχει ήδη στα χέρια του πρόταση συμβολαίου.

Αν επισομοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών ο Ιωνικός θα γίνει ο 5ος Ελληνικός σύλλογος στον οποίο θα αγωνιστεί ο Ντε Βινσέντι. Ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για χάρη του ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιούλιο τους 2019, ενώ επίσης έχει φορέσει την φάνελα της Καλαμάτας και του Ολυμπιακού, που ήταν το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Συνολικά μετράει 81 συμμετοχές σε επίπεδο Super League, έχοντας 14 γκολ και 11 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ