Βόρειος Όμιλος: Νίκες στην πρεμιέρα για ΑΕΛ, Αιολικό και Καρδίτσα

Βόρειος Όμιλος: Νίκες στην πρεμιέρα για ΑΕΛ, Αιολικό και Καρδίτσα

ΑΕΛ και Αιολικός έκαναν νικηφόρο ξεκίνημα στον Βόρειο όμιλο της Super League 2, νικώντας Καμπανιακό και Κοζάνη, με 2-1 και 1-2 αντίστοιχα, με την ομάδα της Μυτιλήνης να βάζει το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις. Ενώ, η Αναγέννησση Καρδίτσας νίκησε με ανατροπή την ΑΕΚ Β', με 2-1.

Πρεμιέρα σήμερα για τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, με την ΑΕΛ να πετυχαίνει την πρώτη την νίκη στο νέο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε με 2-1 τον Καμπανιακό, με το τελικό σκορ να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Ο Αιολικός, «απέδρασε» από την έδρα της Κοζάνης με 1-2 σε ένα ματς που απέκτησε άγρια ομορφιά στο τέλος, καθώς από το 74ο λεπτό και μετά μπήκαν τρία τέρματα. Το γκολ που έδωσε την νίκη στην ομάδα της Μυτιλήνης, πέτυχε ο Γιάννης Ιωάννου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο τελευταίο ματς των 16:00 η Αναγέννηση Καρδίτσας, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ (0-1) του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την νίκη με 2-1 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων του Βορείου Ομίλου της Super League 2 ολοκληρώνεται από την αναμέτρηση του Ιονικού με τα Χανιά (24/09, 20:00).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πίτερς, «Μιλού», δύο 40άρες και ο νέος… Γουόκαπ

ΑΕΛ – Καμπανιακός 2-1

Όπως ήθελε να ξεκινήσει την νέα αγωνιστική σεζόν, ξεκίνησε η ΑΕΛ, καθώς στόχευε στο πρώτο τρίποντο στο γήπεδο της. Οι «βυσσινοί» υποδέχθηκαν τον Καμπανιακό τον οποίο νίκησαν με 2-1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 22ο λεπτό με σκόρερ τον Όγκμποε. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 36′ με τον Πόζογλου, ωστόσο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που πήραν εκ’ νέου το προβάδισμα κάνοντας στο 40′ με τον Κ. Παπαγεωργίου το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ παρέμεινε το ίδιο, με την καλύτερη στιγμή να την έχει η ΑΕΛ καθώς θα μπορούσε να αυξήσει το σκορ αν το σουτ του Μαϊδάνου δεν σταματούσε στο δοκάρι του Κασαπίδη.

Σκόρερ: 22′ Όγκμποε, 40′ Κ. Παπαγεωργίου – 36′ Πόζογλου

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Κ. Παπαγεωργίου (63′ Πατράλης), Πλέγας, Οτορμίν (72′ Αντράντα), Μαυριάς (63′ Πεντρόσο), Κοσσονού, Όγκμποε.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Γαρύφαλος (74′ Καράμπελας), Γιουκούδης, Καθάριος (74′ Μάνιος), Μπούσης, Παπαστεριανός, Πόζογλου, Προσκυνητόπουλος (63′ Ζαννάκης), Σαρβανίδης, Τότσκα, Φροσύνης.

Κοζάνη – Αιολικός 1-2

Με «buzzer-beater» του Γιάννη Ιωάννου ο Αιολικός έφυγε με το διπλό και όλους τους βαθμούς από την Κοζάνη, επικρατώντας της ομόνυμης ομάδας με σκορ 1-2. Ο αγώνας στο πρώτο σαραντεπεντάλεπτο και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν μέτριος χωρίς πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ωστόσο, μετά το 70ο λεπτό το ενδιαφέρον της αναμέτρησης αυξήθηκε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να γίνονται δραστήριοι.

Αρχικά, η ομάδα της Μυτιλήνης προηγήθηκε με τον Γκόραν Ζάκαριτς στο 74ο λεπτό, για να ισοφαρήσουν οι γηπεδούχοι με τον Δημήτρη Σουλιώτη στο 86ο λεπτό. Εκεί που το ματς έδειχνε πως θα λήξει ισόπαλο, ο Ιωάννου είχε άλλη άποψη και στο 95ο λεπτό σκόραρε διαμορφώνοντας το 1-2, δίνοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Σκόρερ: 84′ Σουλιώτης. – 74′ Ζάκαριτς, 90+4′ Ιωάννου.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Κοροβέσης, Καλλέργης, Ελ Ιντρίσι, Ποζατζίδης.

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Λαγός, Σρνιτς, Ενομό, Ζάκαριτς, Τριανταφυλλάκος, Μανούσος.

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΚ Β’ 2-1

Στο τελευταίο ματς του προγράμματος στις 16:00 η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ Β’, για να πάρει την νίκη με 2-1. Η ομάδα της Θεσσαλίας παρατάχθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με 13 παίκτες (μικρότερο αριθμό από αυτόν που προβλέπεται στον κανονισμό), όμως η Ένωση δεν προχώρησε σε ένσταση.

Ο δεύτερη ομάδα της Ένωσης κατάφερε να προηγηθεί στο 27ο λεπτό με τον Απόστολο Χριστόπουλο (0-1), σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο 45λεπτο η ψυχωμένη Αναγέννηση Καρδίτσας έφερε τούμπα το ματς. Αρχικά ισοφάρισε με τον Ξύδα στο 61ο λεπτό και ο Βερνάρδος στο 93ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 2-1.

Σκόρερ: 61′ Ξύδας, 90+3′ Βερνάρδος – 27′ Χριστόπουλος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Μπούζας, Ζάγγος, Ελιβέλτο, Βερνάρδος, Ξύδας, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Ραντόνια, Γιάλοου, Φοφανά, Πανεράς, Λεφράνκ, Ανδρικόπουλος, Απ. Χριστόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ