Αυξάνει τη διαφορά ο Λεβαδειακός – Σημαντικές νίκες για Ηλιούπολη και ΠΑΟΚ Β’

Αυξάνει τη διαφορά ο Λεβαδειακός – Σημαντικές νίκες για Ηλιούπολη και ΠΑΟΚ Β’

Σημαντικό διπλό για τον Λεβαδειακό που αυξάνει τη διαφορά του στην κορυφή του Βορείου ομίλου. Ηλιούπολη και ΠΑΟΚ Β' με τις νίκες τους ανεβαίνουν στη βαθμολογία.

Σημαντική νίκη για την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Super League, πέτυχε ο Λεβαδειακός στο Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή, με 0-1 και αύξησε ακόμη παραπάνω τη διαφορά του από τους διώκτες του.

Χρυσός σκόρερ για ακόμη ένα παιχνίδι για την ομάδα της Βοιωτίας, ο Νίκας στο 59′, με τον Λεβαδειακό να φθάνει τους 18 βαθμούς, έχοντας 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 56-55: Η Τζόουνς έδωσε τη νίκη στις πράσινες σε ματς-θρίλερ

Η Ηλιούπολη με το εύστοχο πέναλτι του Άντο Ρου, στο 23′, πήρε τη νίκη με την Παναχαϊκή με 1-0, παρά το γεγονός πως σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Τσαφταρίδη στο 47ο λεπτό.

Νίκη που τον εδραιώνει στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs πέτυχε ο ΠΑΟΚ Β’, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-0. Ο Γκορντεζιάνι ευστόχησε στο 37′ σε πέναλτι, για να δώσει το προβάδισμα στον «Δικέφαλο του Βορρά», για να κάνει το τελικό 2-0 ο Ρουμιάντεφ.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων της Super League2:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ