Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1: Μοιρασιά στη Λιβαδειά και στο +5 οι Βοιωτοί

Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1: Μοιρασιά στη Λιβαδειά και στο +5 οι Βοιωτοί

Ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής στη Super League 2 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ, με τους Βοιωτούς να διατηρούν διαφορά 5 βαθμών που τους χωρίζουν από την ομάδα του Παύλου Δερμιντζάκη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής του Α’ ομίλου της Super League 2 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ «Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς», με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Oι Βοιωτοί μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης το οποίο κέρδισε ο Γιαννιώτας και εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκας.  Στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια καλή ευκαιρία με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ.

Διαβάστε επίσης: Ο Καραγκούνης αντιμετώπισε Ζιοβάνι και Ριβάλντο σε φιλανθρωπικό αγώνα και σκόραρε με φάουλ (pics,vid)

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Λαρισαίοι αντέδρασαν και πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 57′ η ΑΕΛ απείλησε πρώτα με την κεφαλιά του Πεντρόσο να χτυπάει στο δοκάρι, ενώ τελικά η ισοφάριση για τους Βυσσινί ήρθε στο 67ο λεπτό με τον Αντράντα να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός παραμένει στη πρώτη θέση με 23 βαθμούς και στο +5 από τη δεύτερη ΑΕΛ, η οποία έφτασε τους 18 βαθμούς.

Ενδεκάδες

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Ρομό, Νίκας, Μεχία, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Κουάδρα, Τσελεπίδης
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός, Κοσσονού, Αντράντα, Οτόρμιν, Μαυριάς, Πεντρόσο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ