Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1: Μοιρασιά στη Λιβαδειά και στο +5 οι Βοιωτοί

Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1: Μοιρασιά στη Λιβαδειά και στο +5 οι Βοιωτοί

Ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής στη Super League 2 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ, με τους Βοιωτούς να διατηρούν διαφορά 5 βαθμών που τους χωρίζουν από την ομάδα του Παύλου Δερμιντζάκη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής του Α’ ομίλου της Super League 2 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ «Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς», με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Oι Βοιωτοί μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης το οποίο κέρδισε ο Γιαννιώτας και εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκας.  Στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια καλή ευκαιρία με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ.

Διαβάστε επίσης: Ο Καραγκούνης αντιμετώπισε Ζιοβάνι και Ριβάλντο σε φιλανθρωπικό αγώνα και σκόραρε με φάουλ (pics,vid)

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Λαρισαίοι αντέδρασαν και πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 57′ η ΑΕΛ απείλησε πρώτα με την κεφαλιά του Πεντρόσο να χτυπάει στο δοκάρι, ενώ τελικά η ισοφάριση για τους Βυσσινί ήρθε στο 67ο λεπτό με τον Αντράντα να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός παραμένει στη πρώτη θέση με 23 βαθμούς και στο +5 από τη δεύτερη ΑΕΛ, η οποία έφτασε τους 18 βαθμούς.

Ενδεκάδες

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Ρομό, Νίκας, Μεχία, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Κουάδρα, Τσελεπίδης
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός, Κοσσονού, Αντράντα, Οτόρμιν, Μαυριάς, Πεντρόσο

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ