Επιτέλους νίκη για την ΑΕΚ Β’. Επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού (vid)

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΚ Β’. Επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού (vid)

Νίκη «ανάσα» για την ΑΕΚ Β' στο εξ αναβολής ματς της Super League 2, με αντίπαλο τον Καμπανιακό

Η ΑΕΚ Β’ επικράτησε του Καμπανιακού με σκορ 1-0 με γκολ πέναλτι του Ζίνι στο 35ο λεπτό στο «Σεραφείδειο». Η ΑΕΚ Β’ χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ στην απόδοσή της νίκησε τον Καμπανιακό, ο οποίος δεν απείλησε ιδιαίτερα την Ένωση.

Διαβάστε επίσης: Τεράστια καινοτομία στο ποδόσφαιρο – Τι αναφέρει η «Equipe» (Pic)

Αναλυτικά η ανάλυση του αγώνα:

Η AEK μπήκε αρκετά δυνατά και απείλησε στο 4ο λεπτό με πολύ ωραία σουτ του Ζίνι που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 14′ ήταν η σειρά του Κοντουρουχά να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Καμπανιακός είχε ευκαιρία στο 17’ όταν ο Τότσκα σούταρε, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Λίγο μετά (19’) οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με σουτ του Πόζογλου. Στο 32′ η ΑΕΚ Β’ άγγιξε το γκολ. Ο Λαμαράνα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ζίνι σηκώθηκε και έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κασαπίδη.

Στο 34’ η Ένωση βγήκε στην κόντρα και ο Κατσικάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Προσκυνητόπουλο. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, ο Ζίνι έστειλε τον Κασαπίδη στην αντίθετη γωνιά και άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζίνι κράτησε εντυπωσιακά την μπάλα μέσα στην περιοχή και έστρωσε για τον Κοντορουχά ο οποίος, με όλη την εστία μπροστά του, έστειλε την μπάλα άουτ σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία.

Πρώτη αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος αυτή του 57’ όταν οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν πολύ ωραία στην κόντρα όμως η εκτέλεση του Χριστόπουλου δεν ήταν καλή. Στο 61’ o Κάτσικας βγήκε μόνος του με τον Κασαπίδη αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε πολύ κακό χωρίς ρυθμό με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΕΚ Β’ (Κούστας): Θεοχάρης, Ραντόνια, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας (77′ λ.τ Κορομηλάς), Κοντορουχάς (90+4′ Πανεράς), Χριστόπουλος (83′ λ.τ Κοσίδης), Ζίνι (46′ Ανδρικόπουλος).

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος (46′ Σαρβανίδης), Γιουκούδης, Ν. Καθάριος (77′ Μάνιος), Μπούσης, Έππας (77′ Ταΐρης), Φροσύνης (29′ λ.τ Προσκυνητόπουλος), Γαρύφαλλος (87′ Παπακωνσταντίνου), Παπαστεριανός, Τότσκα, Πόζογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ