Το «χωράφι» και το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κωστούλα (pics, vid)

Το «χωράφι» και το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κωστούλα (pics, vid)

Στον αγώνα Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Β' στο ίδιο έργο θεατές της διαιτησίας με πεντακάθαρο πέναλτι να μην δίνεται στον Κωστούλα, κι ενώ όλα αυτά συνέβαιναν σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο.

Ολυμπιακός Β’ και Τηλυκράτης τέθηκαν αντιμέτωπο στο γήπεδο της Λευκάδας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 2, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2 και να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Το μεγάλο ερωτηματικό που δημιουργείται είναι πως επετράπη να διεξαχθεί η αναμέτρηση στο εν λόγω γήπεδο, που περισσότερο θύμιζε «χωράφι» παρά αγωνιστικό χώρο που θα παιζόταν ποδόσφαιρο από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα την ακαταλληλότητα του γηπέδου σχολίασε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Super League 2. Έτος 2024. Αδειοδοτημένο γήπεδο για τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Και ζητάμε από τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού Β’, από τα μεγάλα μας ταλέντα, να παίξουν σε αυτήν την κοπριά, τον αγώνα και το μέλλον τους. Απλά, ντροπή…».

Παράλληλα μέσα σε όλα, βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές με τη διαιτησία. Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του Ολυμπιακού δεν έχει δοθεί πέναλτι στον Κωστούλα σε ανατροπή από πίσω όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ