ΑΕΛ: «Η μεγαλύτερη από ιστορικής σημασίας κινητοποίηση για την ανάπτυξη της ομάδας μας» (vid)

ΑΕΛ: «Η μεγαλύτερη από ιστορικής σημασίας κινητοποίηση για την ανάπτυξη της ομάδας μας» (vid)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ένα σύγχρονο και φιλόδοξο πλάνο για το αναπτυξιακό μέλλον της ομάδας με τη συμμετοχή όλων των φιλάθλων.

Διαβάστε επίσης: Και χωρίς Τσιλούλη και χωρίς κόσμο η Λαμία με την ΆΕΚ;

Η παρουσίαση της ομάδας:

«Παρουσιάστηκε χθες από τη διοίκηση σε συνέντευξη τύπου ένα σύγχρονο φιλόδοξο πλάνο για το αναπτυξιακό μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τη Συμμετοχή όλων των φιλάθλων ως μια σφιχτή γροθιά σε ένα Πρότυπο Ηλεκτρονικό Μητρώο Φίλων ΑΕΛ με προνόμια κι εκπτώσεις, ο σχεδιασμός για τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια της ΑΕΛ και τα mini εισιτήρια διαρκείας των playoffs που διατίθενται μόνο για 10 ημέρες από τα γραφεία μας Σκαρλάτου Σούτσου 3 (3ος όροφος). Oι τιμές θα είναι 30 ευρώ για το Νότιο Πέταλο, 40 ευρώ για την Ανατολική και 60 ευρώ για τη Δυτική κερκίδα και 80 ευρώ για τις θέσεις VVIP.

Με ορόσημο την επέτειο των εξήντα (60) ετών από την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (ΑΕΛ), σας παρουσιάζουμε το προσφάτως εγκεκριμένο πλαίσιο από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, των ακόλουθων ενεργειών και δράσεων:

1. Δημιουργία ενός Πρότυπου Ηλεκτρονικού Μητρώου Φίλων ΑΕΛ (AEL Premium Members Club) με στόχο την εμπέδωση και τη διάδοση της ιδέας και της ιστορίας της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ.

Έναρξη διαδικασίας εγγράφων φίλων ΑΕΛ από 17/3/2024 έως και 17/5/2024.

Οι εγγραφές θα περιλαμβάνουν αιτήσεις από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείου του κόσμου.

2. Καθολική διασφάλιση του νέου Ηλεκτρονικού Μητρώου Φίλων ΑΕΛ με απόδοση ατομικής ηλεκτρονικής κάρτας, με καθιέρωση ετήσιου συμβολικού τιμήματος αξίας δύο ευρώ (2€) για την κατοχύρωση της ατομικής συμμετοχής και την παροχή μοναδικών προνομίων σε όλα τα συμμετέχοντα μέλη του νέου φορέα.

3. Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος διάθεσης και πώλησης αυθεντικών προϊόντων της ΑΕΛ, αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη- φίλους του νέου ηλεκτρονικού μητρώου.

4. Άμεση συμμετοχική διαδικασία με διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΛ σε εύλογο χρονικό διάστημα (κατόπιν νομικής κατοχύρωσης διαδικασίας) με συμμετοχή των νέων μελών στο διευρυμένο Δ.Σ., που θα προκύπτει μετά από αδιάβλητη ηλεκτρονική ψηφοφορία από την βάση του μητρώου φίλων της ΑΕΛ.

5. Όλοι οι κάτοχοι της νέας ψηφιακής κάρτας (barcode – AEL FC), του νέου ηλεκτρονικού μητρώου φίλων ΑΕΛ, θα εξασφαλίσουν αναλυτικά τα ακόλουθα προνόμια:

5.1) Εκπτώσεις στις ετήσιες εκδόσεις όλων των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.

5.2) Εκπτώσεις στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αυθεντικών και διακεκριμένων προϊόντων της ΑΕΛ, που θα ξεκινήσει να λειτουργεί πιλοτικά από τις 17/3/2024.

5.3) Προτεραιότητα στη συμμετοχή των φίλων ΑΕΛ σε όλα τα σχεδιαζόμενα events της ομάδας.

5.4) Μοναδική εβδομαδιαία ενημέρωση για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, με την αποστολή ηλεκτρονικού εντύπου μοναδικής ύλης στο προσωπικό email κάθε νέου μέλους, που θα εμπεριέχει αποκλειστικές περιοδικές δηλώσεις και συνεντεύξεις των προπονητών και των παικτών, από το σύνολο του ρόστερ της ομάδας.

6. Διεκδίκηση πόρων από τη χρηματοδότηση κοινοφελών προγραμμάτων, για την ανάδειξη της ιστορίας του ποδοσφαιρικού οργανισμού της ΑΕΛ, με την παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ μικρού μήκους και την επικείμενη προβολή ενός μοναδικού επετειακού οπτικοακουστικού υλικού.

7. Δημιουργία πρότυπου διαδραστικού μουσείου ολογραμμάτων της ΑΕΛ, με σαφή αποτύπωση προσώπων και αντικειμένων, υπό την αιγίδα και την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

8. Διενέργεια σειράς πολιτιστικών γεγονότων, σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με αφορμή τον εορτασμό για την επέτειο των εξήντα (60) χρόνων από την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (ΑΕΛ) και ως αποκορύφωμα αυτών των εκδηλώσεων θα οριστεί η 17η Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ