Το απόλυτο στριπτίζ της Super League 2: Του έκανε… αβάντα για να βγει πρόεδρος, του ανταπέδωσε με έμμισθη θέση γενικού διευθυντή- Ατάκα φωτιά από τον Κούγια

Το απόλυτο στριπτίζ της Super League 2: Του έκανε… αβάντα για να βγει πρόεδρος, του ανταπέδωσε με έμμισθη θέση γενικού διευθυντή- Ατάκα φωτιά από τον Κούγια

Γέλια μέχρι δακρύων στη Super League 2 που εδώ και λίγη ώρα έχει νέο γενικό διευθυντή: Τον Μπάμπη Σταμούλη

Και διηγώντας τα να κλαίς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλώ δε μάλλον όπου ο «Γιαννάκης» και η παρέα του βασιλεύουν. Τα παιδιά της «εξυγίανσης» που ως ότου να φέρουν πίσω τις Κυριακές μας, έχουν βαλθεί να ισοπεδώσουν κάθε κανονισμό, κάθε κανονικότητα. Ενίοτε και κάθε λογική.

Τελευταία ιστορία τους; Η σημερινή στο συμβούλιο της Super League 2. Εκεί όπου νέος γενικός διευθυντής της Super League 2 ο Μπάμπης Σταμούλης. Παιδί της ιστορικής συνοικίας της… Ηλιούπολης και αυτός που πέρσι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του Πέτρου Μαρτσούκου, ως προέδρου του Συνεταιρισμού. Το άλλο φιλαράκι του Γιαννάκη, ο Μαρτσούκος, για να δηλώσει υποψηφιότητα χρειάζονταν βεβαιώσεις από μια σειρά από ομάδες ότι έχει διατελέσει στέλεχος τους, τουλάχιστον για μια 10ετία.

Διαβάστε επίσης: Ποιους διαιτητές όρισε η ΚΕΔ στα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Αυτό λέει ο νόμος για όσους δεν διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου και θέλουν να διεκδικήσουν μια τέτοια θέση. Ο Σταμούλης λοιπόν έχοντας στα χέρια του τη σφραγίδα του Αχαρναϊκού του έδωσε μια τέτοια βεβαίωση. Ότι ήταν σύμβουλος για 3 χρόνια στην ομάδα του Μενιδίου και ας δήλωνε κάτοικος Βλαχιώτη Λακωνίας.

Ναι, κάπως έτσι έγινε η δουλειά πέρσι με το Μαρτσούκο. Με τρία τέτοια έγγραφα (Ηλιούπολη και Καλαμαριά οι άλλες δύο σφραγίδες που επιβεβαίωσαν την απαιτούμενη «προϋπηρεσία») και με την ΕΠΟ πραξικοπηματικά να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία δίνοντας την 13η καθοριστική ψήφο (13-12) για την προεδρία. Και ο Μαρτσούκος δεν τους ξέχασε τους φίλους του. Τώρα που ο Σταμούλης έμεινε στην απέξω, τον έκανε γενικό διευθυντή της Super League 2. Με το αζημίωτο φυσικά.

Ποια ακριβώς τα προσόντα του Σταμούλη για να τον πληρώνει ο Συνεταιρισμός; Ποιο είναι το βιογραφικό του, οι σπουδές του, η προϋπηρεσία του έστω σε μια ανάλογη θέση; Έλα ντε. Ρώτησε επ αυτού ο Αλέξης Κούγιας στη σημερινή συνεδρίαση. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού που πήρε φόρα και δεν τους άφησε σε… χλωρό κλαρί. Ποια ήταν η απάντηση που πήρε από τον κ. Μαρτσούκο; Ότι ο Σταμούλης διαθέτει εμπειρία και ότι χρειάζεται κάποιος να συντονίζει τους υπαλλήλους της Λίγκας.

Τι ομολόγησαν δηλαδή σήμερα στη Super League 2; Μια παρανομία. Ότι το κουμάντο στη Super League 2 το είχε ένας αντιπρόεδρος (ο Σταμούλης δηλαδή). «Τώρα λέτε ότι επειδή εξαφανίστηκε η ΠΑΕ την οποία εκπροσωπούσε θα πρέπει να τον προσλάβουμε με μισθό ως γενικό διευθυντή» ανέφερε ο κ. Κούγιας. Και η ατάκα του έγραψε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ