Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 1-3: Νίκησαν στο Ρέντη οι φιλοξενούμενοι

Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 1-3: Νίκησαν στο Ρέντη οι φιλοξενούμενοι

Το Αιγάλεω κατάφερε να περάσει από την έδρα του Ολυμπιακού Β' επικρατώντας με 3-1.

Ολυμπιακός Β’ και Αιγάλεω κοντραρίστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το θετικό αποτέλεσμα, επικρατώντας με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του νότιου ομίλου της Superleague 2.

Η αναμέτρηση είχε δύο… πρόσωπα με το πρώτο μέρος να έχει τρία τέρματα, ενώ το δεύτερο μόλις ένα και με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Έτσι οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 19 βαθμούς, ενώ οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στους 15 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό Β’ ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8′ με δράστη τον Μαρίνο, που δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, γράφοντας το 1-0. Το Αιγάλω απείλησε αρχικά με τον Μπούλαρι να σουτάρει εντός της περιοχής και τον Παπαδούδη να αποκρούει στο 15′.

Το 1-1 όμως ήρθε ένα λεπτό αργότερα. Ο Νταβιώτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σταμένκοβιτς έπιασε την κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή με τον Μπούλαρι να βγαίνει τετ α τετ με τον Παπαδούδη και να τον νικά για το 2-1. Στο 35′ ο Μουζακίτης σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ο Κυρίτσης απέκρουσε. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε… κατακόρυφα. Οι αρκετές αλλαγές των προπονητών δεν βοήθησαν σε αυτό με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 74′ με τον Μαρίνο να πιάνει ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο πέρασε άουτ. Στο 78ο λεπτό ο Μπάμπης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με ωραία ατομική ενέργεια. Τίποτα δεν άλλαξε στο φινάλε με το Αιγάλεω να παίρνει το «τρίποντο».

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Κεραμίδας, Μαρίνος, Μπρνιτς, Σαπουντζής, Κωστούλας, Πινακάς, Μουζακίτης, Αργυρίου

Αιγάλεω: Κυρίτσης, Καρρίκι, Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Γαρουφαλιάς, Σταμένκοβιτς, Νταβιώτης, Ναζίμ, Μπουλλάρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ