Super League 2: Μετά τον Λεβαδειακό, έτοιμη για την άνοδο και η Athens Kallithea

Super League 2: Μετά τον Λεβαδειακό, έτοιμη για την άνοδο και η Athens Kallithea

H Athens Kallithea επικράτησε της Ηλιούπολης με 4-0 και παραμένει στην πρώτη θέση του Νότιου Ομίλου της Superleague 2.

Μια σημαντική νίκη πήρε η Athens Kallithea που επιβλήθηκε 4-0 της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play offs του Β΄ ομίλου, στη Superleague 2.

Η Athens Kallithea έφτασε τους 34 βαθμούς και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του Νότιου Ομίλου, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα των Χανίων, με 1-0, από τον Ιωνικό.

Συγκεκριμένα, η Athens Kallithea προηγήθηκε με γκολ του αρχηγού της, Γιάννη Λουκίνα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ. Ο Λουκίνας έκανε και το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ με μία εξαιρετική προσπάθεια ο Ντεμέτριους στο 57ο λεπτό τριπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόρες.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας (69′ Μαρότα), Τσιβελεκίδης, Καινούργιος (61′ Γεβρέμοβιτς), Ουές, Μουστακόπουλος, Ματίγια (61′ Σίλβα), Ντεμέτριους (61′ Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (68′ Τόρες).

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Τοπάλ, Βενάρδος (73′ Άντο), Μπουσάι, Ασίγκμπα, Ανδρέου (46′ Φουρλάνος), Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (67′ Φρίμπονγκ), Παντελίδης, Τσαφταρίδης (67′ Κρέτση), Γιάννου (81′ Κόστα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ