Χανιά- Απόλλων Σμύρνης 0-1

Χανιά- Απόλλων Σμύρνης 0-1

Ο Απόλλων Σμύρνης απέδρασε από τα Περιβόλια, επικρατώντας από την λευκή βούλα των Χανίων με 1-0, ενώ η Παναχαϊκή πήρε το πρώτο τρίποντο στην έδρα της Κέρκυρας, με σκορ 2-0. «Διπλό» και η Δόξα Δράμας εναντίον του Απόλλωνα Πόντου (1-0).

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς πέρασε από την έδρα των Χανίων, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τόμας Μπεντινέλι και έκανε το απόλυτο (2/2) στη Super League 2.

Σπουδαίο διπλό και για την Κέρκυρα στην έδρα της Παναχαϊκής (2-0), όπως και της Δόξα Δράμας στην Καλαμαριά εναντίον του Απόλλωνα Πόντου (1-0).

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, όντας μονοδιάστατη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας μόνο από αριστερά με τις προωθήσεις του Διαμαντή Χουχούμη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπήκε πιο δυνατά και λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 53′, αλλά ο Παυλίδης αστόχησε από κοντά, σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Τομάς Μπεντινέλι έγραψε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Τα Χανιά ενέτειναν την πίεσή τους μετά το 80′, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης, με τον Κουσκουνά να σπαταλά στο 88′ μεγάλη ευκαιρία, με σουτ από τα πλάγια που πέρασε άουτ.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να πετυχαίνει το απόλυτο.

Κέρκυρα- Παναχαϊκή 0-2

Η Παναχαϊκή πέτυχε πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα μιας από τις διεκδικήτριες της ανόδου, επικρατώντας 1-0 της Κέρκυρας.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και δείχνουν ότι και φέτος θα είναι μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις της κατηγορίας.

Οι «Αχαιοί» άνοιξαν το σκορ με τον Μωραϊτη στο 30′ και ο Σιατραβάνης διαμόρφωσε το 2-0 στο 49′, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να αντιδράσουν στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Απόλλων Πόντου- Δόξα Δράμας 0-1

Την ίδια ώρα η Δόξα Δράμας μετά την ήττα σοκ εντός έδρας από τον Καραϊσκάκη, «ρέφαρε» με διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους, μάλιστα, ήρθε στο 90ο λεπτό, με τον Ιωαννίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πολίτη.

 

Η εικόνα της δεύτερης αγωνιστικής

Παρασκευή 25/10

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
(44’ πέν. Μάντζιος – 9’ αυτ. Παντελιάδης, 47’ πέν. Παμλίδης)

Σάββατο 26/10

Καραϊσκάκης Άρτας-Απόλλων Λάρισας 2-0
(13’ Τσδούσης, 42’ Χατζηστραβός)

Κυριακή 27/10

Χανιά-Απόλλων Σμύρνης 0-1
(55’ πέν. Μπεντινέλι)

Κέρκυρα-Παναχαϊκή 0-2
(30′ Μωραΐτης, 49′ Σιατραβάνης)

Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας 0-1
(90′ Ιωαννίδης)

Δευτέρα 28/10

Εργοτέλης-Πλατανιάς (17:00 – ΕΡΤ Sports)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ