ΠΑΟΚ : Στην κορυφή της λίστας της Σεντ Ετιέν ο Γιαννούλης

ΠΑΟΚ : Στην κορυφή της λίστας της Σεντ Ετιέν ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ είναι από τους πρώτους στόχους της γαλλικής Σεντ Ετιέν και δεν αποκλείεται να υπάρξει «κρούση».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης διανύει μία πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ και βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Μία από αυτές, είναι η γαλλική Σεντ Ετιέν, η οποία έχει τον Έλληνα μπακ, στις προτεραιότητες της για την μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με το «le10sport.com», ο γαλλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να καταβάλλει το ποσό των δύο εκ. ευρώ και να προσφέρει ως αντάλλαγμα, τον Μιγκέλ Τράουκο. Ο Περουβιανός αμυντικός έχει ακουστεί στα σενάρια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο Γιαννούλης απασχόλησε και την Μαρσέιγ όσο ήταν ο Θουμπιθαρέτα αθλητικός διευθυντής.

Ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται στην πόρτα εξόδου, αφού δεν έχει βρει τον χρόνο που θέλει στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα, έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια με ένα γκολ και δύο ασίστ στο ενεργητικό του. Επίσης, είναι 50 φορές διεθνής με το Περού. Από την άλλη, ο Έλληνας αμυντικός μετράει ένα τέρμα και έξι ασίστ σε 55 συμμετοχές μέσα σε 1,5 χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ