Ένινγκ : «Οι διαιτητές πρέπει να έχουν και ένστικτο»

Ένινγκ : «Οι διαιτητές πρέπει να έχουν και ένστικτο»

Στη δεύτερη κίτρινη που έδειξε ο διαιτητής Βρέσκας στον Λίντσεϊ Ρόουζ εστίασε ο Γερμανός τεχνικός αμέσως μετά το παιχνίδι πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

Η κούραση και η έλλειψη επιλογών στοίχισε στον Άρη σύμφωνα με τον Μίχαελ Ένινγκ και έτσι ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης την 9η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε αρνητικά την απόφαση του διαιτητή Βρέσκα για αποβολή του Λίντσεϊ Ρόουζ με δεύτερη κίτρινη.

Για τον εκνευρισμό του: «Είμαι δυσαρεστημένος από το πώς κύλησε το παιχνίδι. Πριν από το παιχνίδι χάσαμε το αριστερό μας μπακ. Μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Αν είχε λήξει 0-0 το παιχνίδι, θα ήταν καλύτερα».

Για την αποβολή του Ρόουζ: «Είμαι ο τελευταίος από αυτούς που θα μιλήσουν αρνητικά για τους διαιτητές. Θα πρέπει να υπάρχει και το ένστικτο. Είμαστε στο 87’ έξω από την περιοχή του αντιπάλου. Τυπικά μπορείς να δώσεις κάρτα, αλλά δεν το κάνεις εκεί».

Για το χαμένο πέναλτι και αν επηρέασε την εξέλιξη του ματς: «Δεν είναι λόγος αυτός για την ήττα».

Για την ενδεχόμενη έλλειψη ενέργειας μετά το παιχνίδι στο Ηράκλειο: «Δεν είναι μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου. Έχουμε 13 παίκτες όλο αυτό το διάστημα και είναι η τέταρτη διπλή εβδομάδα. Ο αντίπαλος μπορούσε να κάνει αλλαγές, όπως ο Μακέντα. Εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα».

Για την απουσία του Ρόουζ και του Φετφατζίδη στην Τούμπα: «Είναι κάτι που θα με απασχολήσει από αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ